Cast-ikonet mangler når jeg prøver å se Netflix på Chromecast.

Hvis Cast-ikonet mangler når du prøver å se Netflix på Chromecast, betyr det vanligvis at du må oppdatere informasjonen på enheten du prøver å sende fra. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Kontroller at Android-enheten er koblet til samme trådløse nettverk som Chromecast-enheten

1. Åpne Google Home-appen på Android-enheten.

2. Trykk på Enheter-knappen (Devices) øverst til høyre i skjermbildet.

3. Se etter Chromecast-enheten din.

• Hvis Chromecast-enheten din er oppført, er den koblet til samme nettverk som Android-enheten.

• Hvis Chromecast-enheten din ikke er oppført, kan det hende at den er koblet til et annet nettverk enn Android-enheten din. Se Googles kundestøtte for å få hjelp med å bytte nettverk.

4. Når Chromecast-enheten din er koblet til samme nettverk som Android-enheten din, kan du prøve Netflix igjen.

Logge av Netflix

1. Åpne Netflix-appen, og trykk på menyknappen ( eller ) øverst til venstre.

2. Rull ned, og velg Logg ut (Sign Out).

3. Bekreft av du vil logge ut.

4. Når du har logget ut, kan du logge inn igjen og prøve Netflix på nytt.

Start Android-telefonen eller -nettbrettet på nytt

1. Slå av Android-telefonen eller -nettbrettet ved å holde inne av-/på-knappen.

2. Bekreft at du vil slå av Android-enheten.

3. Trykk deretter på av-/på-knappen på nytt for å slå Android-enheten på igjen.

4. Når Android-enheten er slått på igjen, kan du prøve Netflix på nytt.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kontroller at iOS-enheten er koblet til samme trådløse nettverk som Chromecast-enheten
  1. Åpne Google Home-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Trykk på Enheter-knappen (Devices) øverst til høyre i skjermbildet.

3. Se etter Chromecast-enheten din.

• Hvis Chromecast-enheten din er oppført, er den koblet til samme nettverk som iOS-enheten.

• Hvis Chromecast-enheten din ikke er oppført, kan det hende at den er koblet til et annet nettverk enn iOS-enheten din. Se Googles kundestøtte for å få hjelp med å bytte nettverk.

4. Når Chromecast-enheten din er koblet til samme nettverk som iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve Netflix igjen.

Windows- eller Mac-datamaskin

Deaktivere Chrome-utvidelser

Hvis du bruker Chrome, kan det hende du bør deaktivere unødvendige tillegg før du prøver igjen. Slik deaktiverer du utvidelser i Chrome:

1. Skriv chrome://extensions i adressefeltet i Chrome

2. Fjern avmerkingen der det er merket av for Aktivert (Enabled) i listen over utvidelser.

3. Prøv Netflix på nytt

Hvis disse trinnene løser problemet ditt, kan du prøve å aktivere utvidelsene én om gangen for å se hvilken som hindrer sidene på Netflix-nettstedet i å lastes inn riktig.