Finner ikke "Cast"-knappen i Netflix-appen

Hvis Cast-ikonet mangler når du prøver å se på Netflix på Chromecast, betyr det vanligvis at du må oppdatere enheten du prøver å caste fra. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor.

Du kan ikke bruke mobilenheter til å se på Netflix på en TV med Netflix' Basis med reklame-abonnement. Hvis du vil bruke mobilenheten din til å se på Netflix på en TV, må du kanskje endre til et abonnement uten reklame.

Telefon eller nettbrett med Android

Sørg for at Android-enheten og Chromecast er på samme nettverk.

1. Åpne Google Home-appen på Android-enheten.

2. Nederst til venstre på skjermen velger du fanen Hjem (Home).

3. Rull ned til delen Enheter og se etter Chromecast.

• Hvis Chromecast-enheten din er oppført, er den koblet til samme nettverk som Android-enheten.

• Hvis Chromecast-enheten din ikke er oppført, kan den være koblet til et annet nettverk enn Android-enheten. Gå til Googles brukerstøtte for å få hjelp til å bytte nettverk.

4. Når Chromecast-enheten din er koblet til samme nettverk som Android-enheten din, kan du prøve Netflix igjen.

Slå enheten av og på.

1. Slå av Android-enheten. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Oppdatere Google Home og Google Play Services

1. Åpne Google Play.

2. Trykk på Meny , og velg Mine apper.

3. Velg Google Home hvis den står oppført, og trykk deretter på Oppdater.

4. Velg Google Play Services hvis den står oppført, og trykk deretter på Oppdater.

5. Når begge appene er oppdatert, kan du prøve Netflix på nytt.

Det kan hende du må starte enheten på nytt for å oppdatere en app.

Slå av Chromcast og slå den på igjen

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Slette spesialtegn

Det kan hende at Netflix-appen har problemer med emojier eller spesialtegn i Chromecast-enhetens navn. Slik løser du dette problemet:

1. Åpne Google Home-appen på mobiltelefonen eller nettbrettet ditt.

2. Trykk på Chromecast-enhetens navn i enhetslisten.

3. Trykk på Innstillinger-ikonet og deretter på Enhetsinformasjon.

4. Trykk på Enhetsnavn og fjern emojier eller spesialtegn.

5. Trykk på Lagre.

6. Åpne Netflix-appen på nytt og prøv igjen.

Merk:
Mobiltelefonen eller nettbrettet ditt må være koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast for å kunne endre Chromecast-enhetens navn.

Logge av Netflix

1. Trykk på Mer mer-ikon eller Profil-ikonet profilikon i Netflix-appen.

2. Rull ned, og trykk på Logg ut.

3. Trykk Logg ut (Sign Out) på nytt for å bekrefte.

4. Når du har logget ut, kan du logge inn igjen og prøve Netflix på nytt.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kontroller Chromecast-enhetens Wi-Fi-nettverk

1. Åpne Google Home-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Gå til Hjem-fanen (Home) og se etter Chromecast i enhetslisten.

• Hvis Chromecast-enheten din er oppført, er den koblet til samme nettverk som iPhone, iPad eller iPod touch.

• Hvis Chromecast-enheten din ikke er oppført, kan det hende at den bruker et annet Wi-Fi-nettverk enn iPhone, iPad eller iPod touch. Gå til Googles nettsted for brukerstøtte for å finne ut hvordan du løser dette problemet.

3. Når Chromecast-enheten din er koblet til samme nettverk som iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve Netflix igjen.

Slå av Chromcast og slå den på igjen

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Slette spesialtegn

Det kan hende at Netflix-appen har problemer med emojier eller spesialtegn i Chromecast-enhetens navn. Slik løser du dette problemet:

1. Åpne Google Home-appen på mobiltelefonen eller nettbrettet ditt.

2. Trykk på Chromecast-enhetens navn i enhetslisten.

3. Trykk på Innstillinger-ikonet og deretter på Enhetsinformasjon.

4. Trykk på Enhetsnavn og fjern emojier eller spesialtegn.

5. Trykk på Lagre.

6. Åpne Netflix-appen på nytt og prøv igjen.

Merk:
Mobiltelefonen eller nettbrettet ditt må være koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast for å kunne endre Chromecast-enhetens navn.

Windows- eller Mac-datamaskin

Slå av Chrome-utvidelser

Du kan slå av unødvendige tillegg hvis du bruker Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adresselinjen.

2. Slå av utvidelser som er slått på.

Merk:
    Utvidelser oppført under Chrome Apps trenger ikke deaktiveres.
  3. Prøv Netflix på nytt.

Hvis disse trinnene løser problemet, kan du aktivere utvidelsene én om gangen for å finne ut av hvilken som hindrer Netflix i å fungere slik det skal.