Netflix-feil NW-6-404

Hvis du får feilkode NW-6-404, skyldes dette vanligvis at data på enheten din må oppdateres. Følg trinnene for enheten din nedenfor for å løse dette problemet.

Android TV

Kontroller at enheten støtter strømming

Hvis du får denne feilen på en Android TV-basert strømmespiller eller smart-TV, må du sørge for at du har installert Netflix-appen fra Google Play Butikk.

Hvis du ikke ser Netflix-appen i Google Play Butikk, betyr det at enheten din ikke er kompatibel med Netflix. Du må bruke en annen enhet.

Roku

Start enheten på nytt
  1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Smart-TV

Last inn Netflix-appen på nytt
  1. Velg Mer informasjon (More Details) fra feilmeldingsskjermbildet.

2. Velg Last inn Netflix på nytt (Reload Netflix).

3. Når appen er lastet inn på nytt, kan du prøve Netflix igjen.