Netflix sier: "Beklager, vi når ikke Netflix-tjenesten. (-114)"

Det kan hende du får feilkoden -114 med følgende melding:

Vi beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. Prøv å starte Netflix-applikasjonen på nytt (-114).

Denne feilen oppstår når et problem med data som er lagret på enheten, hindrer Netflix i å spille av.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

TV eller TV-strømmeenhet

Start enheten på nytt
  1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Merk:
Hvis du bruker en Android TV/Box eller en Android-enhet som kobles til TV-en din, følger du fremgangsmåten nedenfor.

Android TV/Box

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Fjern Netflix-appdataene

Disse trinnene logger deg ut av Netflix-kontoen din.
  1. Gå til appen Innstillinger.

2. Velg Apper > Vis alle apper > Netflix.

3. Velg Fjern data (Clear Data).

4. Velg OK.

5. Prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Disse trinnene logger deg ut av Netflix-kontoen din.
  1. Åpne Play Butikk-appen og søk etter "Netflix".

2. Finn og velg Netflix-appen i listen.

3. Velg Avinstaller (Uninstall).

4. Velg Installer, og vent til installeringen er ferdig.

5. Velg Åpne, og prøv Netflix på nytt.

Fire TV/Stick

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Slik avinstallerer du Netflix:

1. Trykk på Hjem (Home) hjem-knapp på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Gå til Netflix-appen og trykk på Alternativer (Options) alternativer-knapp.

3. Velg Avinstaller (Uninstall).

4. Velg Avinstaller (Uninstall) på nytt for å bekrefte.

Slik installerer du Netflix på nytt:

1. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Velg Last ned (Download) og så Åpne (Open).

3. Prøv Netflix på nytt.

Kabel-TV-mottaker

Start enheten på nytt
  1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.