Netflix-feil U7353

Hvis du får feilkode U7353 på en datamaskin eller et nettbrett med Windows, betyr det vanligvis at det er lagret informasjon på enheten som må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Tilbakestille Netflix-appen
Merk:
Denne fremgangsmåten sletter eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten din.
  1. Klikk på Start-menyen, og klikk deretter på Innstillinger innstillinger-knapp.

2. Klikk på Apper.

3. Gå til Apper og funksjoner, rull ned og klikk på Netflix > Avanserte alternativer.

4. Gå til Tilbakestill, og klikk på Tilbakestill-knappen.