Netflix-feil M7121-1331

Hvis du ser feilkode M7121-1331 på en datamaskin, skyldes det vanligvis et problem nettverkstilkoblingen. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Kontroller at nettleserversjonen støttes

Kontroller at nettleserversjonen støttes ved å sjekke systemkravene til Netflix.

Hvis nettleserversjonen din ikke støttes, må du oppdatere nettleseren til den nyeste versjonen eller bruke en nettleser som støtter HTML5.

Hvis nettleserversjonen din støttes, kan du følge feilsøkingstrinnene under.

Slå av Chrome-utvidelser

Du kan slå av unødvendige tillegg hvis du bruker Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adresselinjen.

2. Slå av utvidelser som er slått på.

Merk:
    Utvidelser oppført under Chrome Apps trenger ikke deaktiveres.
  3. Prøv Netflix på nytt.

Hvis disse trinnene løser problemet, kan du aktivere utvidelsene én om gangen for å finne ut av hvilken som hindrer Netflix i å fungere slik det skal.

Installer Google Chrome på nytt

1. Følg trinnene til Google for å avinstallere Chrome fra datamaskinen.

2. Bruk en annen nettleser og følg trinnene for å installere den nyeste versjonen av Google Chrome.