Netflix sier: "Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. (-373)"

Hvis du får feilmeldingen

Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. Prøv igjen senere. (Sorry. There was a problem. Please try again later.) (-373) (Sorry, we could not reach the Netflix service. Please try again later. (-373))

Dette skyldes vanligvis at informasjon som er lagret på Android-telefonen eller -nettbrettet, må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.

1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på Netflix-appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Lagring og buffer > Tøm lagring > OK.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:Fremgangsmåten for å fjerne appdataene kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.

Disse trinnene fjerner alle serier og filmer som er lastet ned til enheten din, og du blir logget ut av Netflix-kontoen.

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, åpner du Netflix-siden i Play Store, trykker på Avinstaller og deretter på Installer.

Den følgende fremgangsmåten installerer også appen på nytt:

1. Åpne Play Butikk-appen og søk etter "Netflix".

2. Finn og trykk på Netflix-appen i listen.

3. Trykk på Avinstaller.

4. Trykk på Installer, og vent til installeringen er ferdig.

5. Trykk på Åpne, og prøv Netflix på nytt.