Netflix-feil C7361-1253-80070057

Hvis du får feilkode U7361-1253-80070057 på en Windows 10-datamaskin, er årsaken vanligvis et problem med lagret informasjon eller innstillingene på enheten. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Deaktiver lydforbedringer

1. Gå til Start-menyen i Windows på datamaskinen, og klikk på Innstillinger tannhjulikon.

2. Klikk på System.

3. Til venstre klikker du på Lyd.

4. Øverst til høyre klikker du på Lydkontrollpanel.

5. I Lyd-vinduet som åpnes, klikker du på enheten som er krysset av i grønt.

6. Klikk på Egenskaper.

7. Klikk på fanen Forbedrelser.

8. Kontroller at Deaktiver alle forbedrelser er slått på.

• Hvis du ikke ser fanen Forbedrelser, eller hvis Deaktiver alle forbedrelser allerede er slått på, kan du fortsette til den neste trinnet nedenfor.

Hva gjør jeg nå?

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte Netflix kundeservice for å hjelpe oss å undersøke det.