Netflix viser meldingen: "Vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. (-115)"

Hvis du får feilmeldingen:

Vi beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. Prøv å starte Netflix-applikasjonen på nytt. (-115)

Dette betyr vanligvis at det er lagret informasjon på enheten din som må oppdateres. Følg trinnene for enheten din nedenfor for å løse dette problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Start enheten på nytt
  1. Trykk på Hjem-knappen (Home) på fjernkontrollen til Amazon Fire TV-en.

2. Velg Innstillinger.

3. Velg Min Fire TV.

• Hvis du ikke ser Min Fire TV, velger du System eller Enhet.

4. Velg Start på nytt.