Netflix viser meldingen "Det har oppstått en feil med enheten. (501.-109)"

Hvis du får feilmeldingen

Det har oppstått en feil med enheten. Start enheten på nytt, og prøv igjen. (501.-109)

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Slå av enheten og slå den på igjen
  1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Chromebook eller Chromebox

Slå av datamaskinen
  1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.