Netflix-feil OF.NA.6

Hvis du ser feilkode OF.NA.6 på en telefon eller et nettbrett med Android, ofte fulgt av en av følgende meldinger:

Sikkerhetskrav til nedlasting
Du må bruke en annen enhet hvis du vil laste ned serier og filmer. (OF.NA.6)
Denne enheten oppfyller ikke sikkerhetskravene til nedlastingsfunksjonen. (OF.NA.6)

Nedlastingsfunksjonen støttes ikke på denne enheten. Enkelte Android-enheter er ikke kompatible med nedlastingsfunksjonen ettersom Android-operativsystemet er tilgjengelig på en rekke enheter med ulik funksjonalitet. Hvis du vil laste ned serier eller filmer fra Netflix, må du bruke en annen enhet. Se artikkelen om nedlastinger for å finne ut mer.