Jeg kan ikke lagre nedlastinger på SD-kortet på Android-enheten.

Hvis du ikke ser valget for å lagre nedlastede TV-serier eller filmer på SD-kortet på en Android-telefon eller -nettbrett, skyldes dette vanligvis et problem med selve SD-kortet. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Sett inn SD-kortet på nytt

1. Åpne enhetens app for innstillinger.

2. Trykk på Lagring og USB.

3. Trykk på Mat ut.

4. Slå av telefonen.

5. Avhengig av enheten, fjern SD-kortskuffen eller bakdekselet. (Løft låsen som holder SD-kortet på plass dersom det trengs.)

6. Ta ut SD-kortet fra sporet.

7. Sett SD-kortet tilbake inn i sporet. (Hvis du løftet en lås, trykk den på plass igjen.)

8. Slå på telefonen igjen, start Netflix-appen, og prøv å laste ned tittelen på nytt.

Prøv et annet SD-kort

Prøv et annet SD-kort i enheten. Hvis du kan lagre nedlastede serier og filmer på et annet SD-kort, kan det være et problem med det opprinnelige SD-kortet som gjør at det må formateres eller byttes ut. For hjelp med å formattere SD-kortet, ta kontakt med enhetens produsent.

Hva gjør jeg nå?

Hvis du har utført trinnene ovenfor, men du fortsatt ikke kan lagre nedlastinger på SD-kortet, kan det hende enheten eller SD-kortet ikke støtter denne funksjonen. Da må du bruke intern lagringsplass til å laste ned titler fra Netflix.