Netflix-feil C1-U7135-1957-205007

Hvis du får feilen C1-U7135-1957-205007 på en datamaskin eller et nettbrett med Windows sammen med følgende melding:

Feil e-post eller passord. Prøv på nytt.

Det betyr at det var et problem med innloggingen. Følg disse trinnene for å løse problemet.

Dobbeltsjekk passordet ditt
  • Kontroller at du legger inn riktig passord.

• Hvis passordet er riktig, kan du sende deg selv en e-post for tilbakestilling av passordet (eller tilbakestilling ved hjelp av mobil, hvis du har lagt inn telefonnummeret ditt).

• I e-posten får du en lenke som du kan trykke på for å logge deg på Netflix automatisk. Du vil da bli bedt om å opprette et nytt passord.

• Pass på å bruke lenken innen 24 timer. Hvis lenken er utløpt, kan du når som helst sende deg selv en ny e-post for tilbakestilling av passordet.