Netflix sier "For mange innloggingsforsøk. (-56)"

Hvis du får en melding på en Android-mobil eller -nettbrett som sier

For mange innloggingsforsøk. Prøv igjen senere. (-56)

Dette skyldes vanligvis et problem med innloggingsprosessen på enheten. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Logge inn på en annen enhet

Logg deg på Netflix på en annen enhet for å finne ut av problemet.

• Hvis du får en annen feilmelding når du logger inn på enheten, kan du søke etter feilmeldingen i brukerstøtten for å fortsette feilsøkingen.

• Hvis du ikke ser en annen feilmelding, kan du fortsette å strømme på enheten, eller fortsette feilsøkingen under.

Prøv igjen senere

Hvis du ikke har tilgang til en annen enhet eller ikke vil strømme på en annen enhet, kan du vente og prøve å logge inn på nytt senere.