Netflix-feil U7361-1254-8889000F

Beklager, men vi har problemer med forespørselen din.

Slik løser du problemet:

Slå av datamaskinen

1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.

Oppdater Windows

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Oppdatering og sikkerhet.

4. Windows ser etter oppdateringer. Hvis det ikke skjer noe, velger du Se etter oppdateringer.

5. Når oppdateringene er installerte, starter du datamaskinen på nytt og prøver Netflix på nytt.

Oppdater datamaskinens lyddriver

Du kan løse dette problemet på følgende måte:

• Se etter trinn for å oppdatere eller installere en lyddriver som er kompatibel med din versjon av Windows, på nettstedet til produsenten av datamaskinen din.

• Følg Microsofts fremgangsmåte for å oppdatere lyddriveren manuelt.

• Prøv å se Netflix i en støttet nettleser.

Hvis disse trinnene ikke fungerer eller du opplever samme problem med en nettleser, må du ta kontakt med produsenten av datamaskinen din for å få hjelp med å feilsøke problemet med lyddriveren.