Netflix-feil tvq-pb-101 (3.3.-302)

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Blu-ray-spill

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Smart-TV

Start enheten på nytt

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av eller koble fra strømmen til smart-TV-en din.

2. Koble modemet (og den trådløse ruteren hvis dette er en separat enhet) fra strømuttaket i 30 sekunder.

3. Koble til modemet igjen og vent til ingen nye lamper blinker. Hvis ruteren er atskilt fra modemet, koble den til, og vent til ingen nye lamper blinker.

4. Slå på smart-TV-en igjen og prøv Netflix på nytt.

Forbedre Wi-Fi-signalet ditt

Slik forbedrer du Wi-Fi:

• Flytt ruteren og enheten nærmere hverandre. Om mulig sett dem i samme rom.

• Flytt ruteren vekk fra andre trådløse enheter og apparater.

• Sett ruteren i et åpent rom opp i høyden. Rutere får bedre signal på skrivebord eller bokhyller.