Netflix-feil S7381-1204

Hvis du får feilkode S7381-1204 på en Mac, ofte sammen med følgende melding:

Oida, det gikk visst galt ...
Uventet feil
Det oppsto en uventet feil. Oppdater siden, og prøv på nytt.

Dette skyldes vanligvis at informasjon som er lagret på datamaskin, må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Slå av datamaskinen
  1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.