Netflix sier: "Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. (-2)"

Hvis du får feilmeldingen

Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. Prøv igjen senere. Hvis problemet vedvarer, vennligst besøk nettstedet til Netflix. (-2).

Det skyldes vanligvis et problem med nettverkstilkoblingen som hindrer enheten i å få tilgang til Netflix-tjenesten. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Android-telefon eller -nettbrett

Gå til Netflix.com i en nettleser
  1. Bruk en annen datamaskin eller mobilenhet og koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser, gå til netflix.com/clearcookies og logg deg inn på Netflix-kontoen din.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix-tjenesten akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Hvis du ikke får en feil i nettleseren mens du utfører dette trinnet, kan det hende feilen skyldes et annet problem. Kontakt oss for å få ytterligere hjelp.

Android TV

Hvis du får denne feilen på en Android TV-basert mediespiller for strømming eller smart-TV, må du sørge for at du har installert Netflix-appen fra Google Play Store.

Hvis du ikke finner Netflix-appen i Google Play Store, betyr det at enheten din ikke er kompatibel med Netflix. Du må bruke en annen enhet til å strømme.