Netflix sier "Vi opplever tekniske problemer og jobber aktivt med å finne en løsning".

Hvis du ser en melding når du prøver å logge inn på Netflix.com som sier

Vi opplever tekniske problemer og jobber aktivt med å finne en løsning. Prøv på nytt om noen få minutter.

Dette skyldes vanligvis et problem med innloggingen. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Bekreft e-postadresse og passord

Forsikre deg om at du har oppgitt riktig e-postadresse og passord før du prøver å logge inn på nytt. Hvis du fremdeles ikke kan logge inn, kan du fortsette feilsøkingen nedenfor.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Prøv igjen senere

Hvis det fremdeles ikke er mulig å logge inn, vennligst vent og prøv igjen senere.