Slik strømmer Netflix videoer

Netflix sender filmer og serier til skjermen din via internett, men vi trenger hjelp. Innholdet vårt passerer mange punkter før det når deg, deriblant servere, internett og nettverket til internettleverandøren din.

Når du trykker på Spill av

Den starter når du trykker på "Spill av"

Når du trykker på Spill av, sender Netflix videoen til internettleverandøren din med på den raskeste måten. Det er litt som å kjøre på en vei. Når Netflix sender en video, forsøker vi å unngå trafikk, ulykker og byggeplasser langs veien slik at videoen raskt kommer frem til deg. Kortere veier kan forbedre videokvaliteten.

Hjelp fra internettleverandøren din

Vi får det ikke til uten hjelp

Når Netflix sender videoen til internettleverandøren din, går den gjennom deres nettverk og hjem til deg. Hvis nettverket deres er for sakte eller har problemer, kan dette påvirke videokvaliteten eller forårsake problemer med Netflix-opplevelsen.

Hvis veien er uten hindringer, vil internettleverandøren sende videoen rett til skjermen din. Videokvaliteten kan også påvirkes av hvor sterk internett-tilkoblingen din er, samt hvor mange enheter som bruker internett samtidig i hjemmet ditt.

Netflix kan hjelpe deg

Hjelp når du trenger det

Høy nettverkstrafikk hvor som helst mellom Netflix og skjermen din, kan påvirke strømmekvaliteten og også forårsake strømmeproblemer.

Hvis du ikke finner problemet i listen, kan du søke etter problemet du opplever i brukerstøtten.