Netflix-feil 1017

Hvis du får feilkode 1017 på en Android-telefon eller et Android-nettbrett, er årsaken vanligvis at du bruker en utdatert versjon av Netflix-appen. Last ned alle tilgjengelige oppdateringer for Android og Netflix-appen før du fortsetter. Hvis alle tilgjengelige oppdateringer er installert og du fremdeles har problemer, kan du prøve feilsøkingstrinnene nedenfor.

Fjern Netflix-appdataene

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på Netflix-appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Lagring og buffer > Tøm lagring > OK.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Fremgangsmåten for å fjerne appdataene kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.