Netflix kan ikke spilles av i fullskjermsmodus

Hvis du har problemer med å spille av Netflix i fullskjermsmodus på en datamaskin, skyldes det vanligvis at nettleseren må oppdateres. Følg disse trinnene for å løse problemet.

Chrome

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start nettleseren på nytt

1. Avslutt nettleseren.

2. Åpne nettleseren din på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Edge

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start nettleseren på nytt

1. Avslutt nettleseren.

2. Åpne nettleseren din på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Firefox

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start nettleseren på nytt

1. Avslutt nettleseren.

2. Åpne nettleseren din på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Opera

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start nettleseren på nytt

1. Avslutt nettleseren.

2. Åpne nettleseren din på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Aktiver fullskjermvisning

1. I Opera-nettleseren, velger du Meny (Menu) i øvre venstre hjørne.

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. Velg Nettsteder (Websites).

4. Rull nedover helt til du ser Fullskjerm (Full Screen).

5. Velg Administrere unntak ... (Manage Exceptions).

6. Velg X ved siden av https://www.netflix.com hvis denne finnes.

7. Gå tilbake til Netflix og prøv å spille av serien eller filmen igjen.

8. Klikk på ikonet for Fullskjerm nederst i høyre hjørne i avspillingsvinduet.

9. Sett kryss for Husk valget mitt på dette nettstedet (Remember my choice for this website) fra linjen øverst i nettleseren.

10. Velg Tillat (Allow).

11. Prøv Netflix på nytt.

Safari

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start nettleseren på nytt

1. Avslutt nettleseren.

2. Åpne nettleseren din på nytt.