Bètatest van de Netflix-app op Android

Als het je leuk lijkt om updates van de mobiele Netflix-app voor Android te testen voordat ze worden vrijgegeven, kun je deelnemen aan de bètatest voor Netflix via de Google Play Store. In de bètaversie van de Netflix-app worden automatisch fouten, crashes en andere prestatiegegevens vastgelegd.

Als je wilt deelnemen, heb je het volgende nodig:

• Een actief Netflix-abonnement

• Een Google Play Store-account

• Een door Google Play gecertificeerde, niet-geroote Android-telefoon of -tablet met Android 7 of hoger

Het bètaprogramma is beperkt beschikbaar en zit soms al vol.

Series en films in bèta

In de bèta-app staan dezelfde series en films die beschikbaar zijn in je land.

In de meeste gevallen ziet de bèta-app er hetzelfde uit en werkt deze hetzelfde als de openbare versie.

De bètatest verlaten

Het bètaprogramma verlaten:

1. Ga naar de testpagina van Netflix in de Play Store.

2. Verwijder de bètaversie van de Netflix-app van je apparaat.

3. Installeer de openbare Netflix-app via de Play Store.