Netflix gebruiken op je Xiaomi Mi Box

Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies op je Xiaomi-apparaat en over het instellen van en uitloggen bij je account. Raadpleeg het gedeelte 'Netflix instellen' als je niet zeker weet of Netflix werkt op je apparaat.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix
Netflix in Ultra HD
Netflix in HDR

Netflix is beschikbaar op bepaalde streaming mediaplayers van Xiaomi. Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's

Netflix is beschikbaar op Xiaomi-apparaten in de Verenigde Staten, Europa, Zuid-Korea en Taiwan.

Navigatie
Op de meeste apparaten kun je op Netflix bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties in Mijn lijst. Elke rij vertegenwoordigt een categorie (zoals Comedy, Drama, Series) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Resolutie
Op de meeste apparaten kun je Netflix kijken in High Definition bij een snelle internetverbinding. Netflix wordt dan afgespeeld in de hoogste ondersteunde resolutie.

Ouderlijk toezicht
Je kunt ouderlijk toezicht instellen voor individuele profielen.

Ondertiteling en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, captions en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en captions kiezen. Op sommige apparaten worden ondertiteling en captions in hun standaardopmaak weergegeven. Ook kan het zijn dat apparaten niet zijn ingesteld voor de weergave van ondertiteling.

Wil je je Xiaomi-apparaat koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en maak een keuze uit de onderstaande opties.

Als er een Netflix-knop aanwezig is op de Xiaomi-afstandsbediening:

Wil je je tv van Xiaomi koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en volg de onderstaande stappen.

1. Druk op de knop Netflix van de afstandsbediening.

2. Selecteer Inloggen nadat de Netflix-app is gestart.

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in en selecteer Doorgaan.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account.

Als de Xiaomi-afstandsbediening geen Netflix-knop bevat:

Wil je je tv van Xiaomi koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en volg de onderstaande stappen.

1. Selecteer de Netflix-app in de Xiaomi-selectie van vooraf geïnstalleerde apps. Normaal gesproken is Netflix de eerste app in de lijst.

2. Selecteer Inloggen nadat de Netflix-app is gestart.

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in en selecteer Doorgaan.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Volg de onderstaande stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Begin op het Startscherm van Netflix.

2. Ga naar links om het menu te openen en selecteer Ondersteuning.

• Als je Ondersteuning niet ziet, ga je omhoog en selecteer je Instellingen of het pictogram Instellingen tandwielpictogram .

3. Selecteer Uitloggen.

4. Selecteer Ja ter bevestiging.

Je krijgt nu de mogelijkheid om in te loggen als een ander Netflix-lid.

Als je Ondersteuning, Instellingen, of het pictogram Instellingen niet ziet:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:
    Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen, Deactiveren of Resetten.

Je krijgt nu de mogelijkheid om in te loggen als een ander Netflix-lid.

Netflix is in Ultra HD beschikbaar op bepaalde Xiaomi-apparaten. Als je in Ultra HD wilt kijken, heb je het volgende nodig:

Netflix is beschikbaar in HDR op bepaalde Xiaomi-apparaten. Als je in HDR wilt streamen, heb je het volgende nodig:

• Een Netflix-abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken.

• Een streamingapparaat dat Dolby Vision of HDR en Netflix ondersteunt.

• Een smart-tv die Dolby Vision of HDR10 ondersteunt, aangesloten op je apparaat via een HDMI-poort die HDCP 2.2 of hoger ondersteunt (meestal de HDMI 1-poort).

• Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit is ingesteld op Hoog.