Hoe geef ik credits weer aan het einde van een serie of film?

Credits weergeven per aflevering

Als je een serie met meerdere afleveringen kijkt, kun je aan het einde van een aflevering de optie Credits bekijken selecteren.

Credits voor een film of een laatste aflevering weergeven

Wanneer je een film of de laatste aflevering van een serie hebt gekeken, tonen we de credits in een verkleind venster en geven we een suggestie voor een volgende titel die je kunt kijken. Klik op het venster met credits als je de credits op het volledige scherm wilt bekijken.

Opmerking:
Als je een andere optie selecteert dan Credits bekijken, is de optie voor het bekijken van credits niet meer beschikbaar. Als je de credits wilt bekijken, moet je de serie of film opnieuw openen en naar het einde scrollen.