De helderheid aanpassen

De instelling van de helderheid is beschikbaar op Android-apparaten, iPhones en iPads. De helderheid van een serie of film aanpassen op je mobiele apparaat:

1. Tik op een serie of film terwijl je deze aan het kijken bent.

2. Schuif de helderheidsindicator omhoog of omlaag om de helderheid te verhogen of te verlagen.

De instelling voor helderheid is niet beschikbaar voor webbrowsers of tv-schermen. Gebruik de instellingen op het apparaat om de helderheid aan te passen.