De afspeelsnelheid wijzigen

Je kunt de afspeelsnelheid voor series en films aanpassen in webbrowsers en in de mobiele Netflix-app op een Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens het casten of mirroren vanaf een mobiel apparaat of in een webbrowser wanneer je een Netflix-abonnement met reclame hebt.

De snelheid van een serie of film aanpassen:

1. Pauzeer een serie of film terwijl deze wordt afgespeeld.

2. Selecteer het snelheidspictogram en kies een afspeelsnelheid.