Het scherm vergrendelen terwijl je Netflix kijkt

De vergrendelingsinstelling is beschikbaar op Android-apparaten, iPhones en iPads. Het scherm vergrendelen terwijl je Netflix kijkt op een mobiel apparaat:

1. Tik op een serie of film terwijl je deze aan het kijken bent.

2. Tik op het vergrendelingspictogram om je scherm te vergrendelen of ontgrendelen.

• Wanneer je het scherm ontgrendelt, tik dan op de knop Scherm ontgrendelen? wanneer dit wordt gevraagd.