Series en films kijken via een VPN

Met een VPN (Virtual Private Network) kun je de schijn wekken dat je apparaat of netwerk verbinding maakt met Netflix op een andere plek dan je eigenlijke locatie.

Je mag een VPN gebruiken met Netflix, maar je kunt alleen series en films kijken waarvoor Netflix over de wereldwijde rechten beschikt, zoals Squid Game of Stranger Things. Schakel je VPN uit en start Netflix opnieuw als je alle beschikbare series en films in je land wilt kunnen kijken.

Controleren of er een VPN actief is

1. Ga in een webbrowser naar fast.com om een verbindingstest uit te voeren.

2. Wacht totdat de test is voltooid en klik op Meer informatie weergeven.

3. Kijk naast Client naar de plaats en het land.

Neem contact op met de Netflix-klantenservice als je nog steeds problemen hebt terwijl het weergegeven land overeenkomt met het land waar je je bevindt.

Als het weergegeven land niet overeenkomt met het land waar je je bevindt, gebruik je mogelijk een VPN voor je apparaat of netwerk. Je moet dit uitschakelen als je series en films uit jouw regio wilt kijken.

Een VPN uitschakelen

Neem contact op met de VPN-provider of netwerkbeheerder als je wilt weten hoe je je VPN uitschakelt. Omdat elke VPN-app of -service weer anders kan zijn, kan de Netflix-klantenservice je niet helpen met het uitschakelen van een VPN.