Series en films kijken via een VPN

Met een VPN (Virtual Private Network) kun je de schijn wekken dat je apparaat of netwerk verbinding maakt met Netflix op een andere plek dan je eigenlijke locatie. Als je Netflix kijkt via een VPN, laten we alleen series en films zien waarvoor we de wereldwijde rechten hebben, zoals Squid Game of Stranger Things.

Schakel je VPN uit als je beschikbare series en films in je land niet kunt zien.

Opmerking:
Je kunt niet Netflix kijken via een VPN als je een abonnement met reclame hebt. Je kunt niet live-events op Netflix kijken via een VPN.

Controleren of een VPN is ingeschakeld

Controleren of een VPN is ingeschakeld:

1. Open een webbrowser op een computer of mobiel apparaat.

2. Ga naar fast.com. Netflix start een verbindingstest.

3. Klik op Meer informatie weergeven wanneer de test stopt.

4. Noteer het land naast Client.

Als het land niet overeenkomt met je locatie, betekent dit dat er een VPN is ingeschakeld op het apparaat of in het netwerk.

Een VPN uitschakelen

Neem voor de stappen om een VPN uit te schakelen contact op met de VPN-provider, je internetprovider of de beheerder van je netwerk.

De klantenservice van Netflix kan niet helpen met het uitschakelen van een VPN, omdat de stappen verschillen voor elk VPN of elke service.