Netflix geeft de melding 'Uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt.

Dit geeft aan dat in onze systemen is gedetecteerd dat je verbinding maakt via een VPN, proxy of een deblokkeringsservice. Omdat onze contentbibliotheek per regio kan afwijken en deze verbindingstypen veelvuldig worden gebruikt om methoden voor geografische locaties te omzeilen, kun je geen content kijken als je op deze manier verbinding maakt.

Schakel eventuele proxy's, VPN's of andere software uit waarmee je internetverkeer mogelijk buiten je huidige regio wordt gerouteerd.

Voor het beste resultaat kun je bovendien de netwerkinstellingen van je apparaat het beste instellen op Automatisch (Automatic).

Als je hulp nodig hebt bij het verbreken van de verbinding met een van deze services of bij het herstellen van de standaardinstellingen van je verbinding, kun je contact opnemen met de fabrikant van het apparaat of je internetprovider.

Gebruik je een VPN of proxy voor andere doeleinden, zoals voor werk of privacy?

Omdat wij niet op een betrouwbare manier kunnen vaststellen of er een VPN of proxy wordt gebruikt voor legale doeleinden, wordt het streamen van Netflix geblokkeerd door VPN's of proxy's. Schakel alle VPN's en proxy's uit en probeer Netflix opnieuw.

Gebruik je een IPv6-verbinding?

Tunnelingservices die een IPv6-verbinding via een IPv4-netwerk leveren, worden niet ondersteund door Netflix en kunnen tot een foutmelding leiden. Neem contact op met je internetprovider voor hulp als je niet zeker weet of je een van deze services gebruikt.

Opmerking:
Netflix ondersteunt geen IPv6-verbinding die de internetprovider levert.

Wat moet ik nu doen?

Als je alle proxy's, VPN's en andere routingsoftware uitgeschakeld hebt en je dit bericht nog steeds ziet, neem dan contact op met je internetprovider. Zij kunnen ook bepalen waarom jouw IP-adres in verband gebracht wordt met proxy- of VPN-gebruik.