Live-events op Netflix

Kijk comedyspecials, reünies en andere events die live worden gestreamd op Netflix op het moment dat ze plaatsvinden. Bij live-events kun je op elk moment tijdens de livestream terugspoelen, pauzeren, vanaf het begin afspelen of naar live springen. En je kunt ze achteraf kijken.

Je kunt live kijken op de meeste nieuwere apparaten, waaronder

• Smart-tv's

• Streaming mediaplayers

• Android-telefoons en -tablets

• iPhone, iPad en iPod touch

• Computerbrowsers

• Gameconsoles

Om live te kunnen kijken moet je de laatste versie van de Netflix-app gebruiken.

Als live kijken niet wordt ondersteund op je apparaat, worden deze events een paar dagen later beschikbaar gesteld en kun je ze net als andere titels altijd kijken.

Onze abonnementen zonder reclame hebben geen reclameblokken in titels, maar soms zie je toch wat reclamecontent, zoals merkcontent of sponsorberichten. We kunnen onze leden ook extra functies aanbieden, zoals speciale of live-events. Leden met een van de abonnementen zien soms reclameblokken en andere soorten commerciële berichten in dergelijke content of extra functies.

Aankomende en recente live-events

Events voor binnenkort:

Gebruik de functie Stuur melding als je een melding wilt ontvangen wanneer het live-event of de aflevering beschikbaar is. Door een herinnering in te stellen verschijnt de titel ook in Mijn lijst zodra die beschikbaar is om live te kijken. Je kunt ook op de titel zoeken als het tijdstip om live te kijken is aangebroken of als je de livestream volgt.

Recente live-events:

Kan live-event niet vinden

Sommige live-events zijn mogelijk niet beschikbaar om live te kijken vanwege de taalinstellingen van je profiel.

Live-events kunnen worden gekeken in de dagen na de livestream, zodra de ondertitels klaar zijn en beschikbaar in jouw taal.

Ondersteunde apparaten

De meeste nieuwere apparaten worden ondersteund.

• Als je een bericht ziet dat een app bijgewerkt moet worden, kun je ook controleren of je besturingssysteem up-to-date is.

• Als je een bericht krijgt dat je apparaat livestreaming niet ondersteunt, moet je een ander apparaat gebruiken om live te kijken.

• Casten of synchrone weergave vanaf een mobiel apparaat of Chrome-browser is niet mogelijk bij live kijken. Je kunt nog steeds naar de livestream kijken op je ondersteunde mobiele apparaat of in een Chrome-browser.

Tv's, gameconsoles en streamingplayers die op tv's worden aangesloten
Zorg dat het apparaat bijgewerkt is. Weet je niet zeker hoe je de systeemsoftware van je apparaat kunt bijwerken? Raadpleeg dan de gebruikershandleiding of neem contact op met de fabrikant.

Android-telefoons en -tablets
Hiervoor is Android 7 of hoger en de nieuwste versie van de Netflix-app nodig uit de Google Play Store nodig. Zie De Netflix-app bijwerken op je Android-apparaat.

iPhone, iPad of iPod touch
Hiervoor is iOS/iPadOS 15 of hoger en de nieuwste versie van de Netflix-app uit de App Store nodig. Zie De Netflix-app bijwerken op je iPhone, iPad of iPod touch.

Computers
Je kunt live kijken in je browser. Zie Browsers die door Netflix worden ondersteund om te controleren of je de nieuwste browserversie hebt.

Niet ondersteund:

• Apple TV 1st - 3e generatie (ook al worden Apple TV HD- en 4K-modellen met tvOS 16.1 of hoger en de nieuwste versie van de Netflix-app uit de App Store ondersteund)

• Chromecast 1e - 3e generatie en Ultra (Chromecast met Google TV-modellen worden wel ondersteund)

• De Netflix-app op Windows-computers en -tablets (ook al kun je in een browser afspelen)

• PlayStation 3-gameconsole

Er is een klein aantal apparaten die hierboven niet genoemd zijn en die live kijken niet ondersteunen. Dit komt meestal omdat de Netflix-app of software op het apparaat niet bijgewerkt kan worden naar een versie die livestreaming ondersteunt, of een versie die niet langer meer ondersteund wordt.

Als je geen ondersteund apparaat hebt, worden live-events meestal een paar dagen na de livestream beschikbaar gesteld en kun je ze kijken net als andere titels op Netflix. Tot die tijd zie je een melding dat je apparaat live streamen niet ondersteunt.

Opmerking:
De titel is niet altijd onmiddellijk na de livestream beschikbaar als de taalinstellingen van je profiel anders zijn dan de oorspronkelijke taal van het live-event. Zodra de ondertiteling klaar is en beschikbaar in de taal van je voorkeur, kun je kijken.