Netflix-fout NW-3-6

Als de foutcode NW-3-6 optreedt, vaak samen met de volgende melding:

Er is een probleem opgetreden met de Netflix-verbinding. Probeer het opnieuw of ga naar www.netflix.com/help.

Dit wijst meestal op een netwerkprobleem waardoor je apparaat Netflix niet kan bereiken. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Blu-rayspeler

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de blu-rayspeler uit of haal de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw.

Contact opnemen met je internetprovider

Dit probleem kan worden veroorzaakt door het DNS (Domain Name System). Vraag je internetprovider om hulp met het DNS als je nog altijd geen verbinding kunt maken met Netflix. Vraag je internetprovider om ervoor te zorgen dat je apparaat verbinding kan maken met de volgende Netflix-adressen:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

PlayStation 3

De DNS-instellingen resetten

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen.

2. Kies Netwerkinstellingen > Instellingen internetverbinding > OK.

3. Kies Aangepast.

4. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies voor Draadloos de volgende opties:

• Kies in het gedeelte WLAN-instellingen de optie Handmatig invoeren.

• Kies IP-adresinstellingen.

• Kies voor eKabelverbinding de optie Automatisch detecteren bij Bedieningsmodus.

5. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS-instellingen > Automatisch

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU > Automatisch

• UPnP > Inschakelen

6. Druk op de X-knop om je instellingen op te slaan.

7. Kies Verbinding testen.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Contact opnemen met je internetprovider

Dit probleem kan worden veroorzaakt door het DNS (Domain Name System). Vraag je internetprovider om hulp met het DNS als je nog altijd geen verbinding kunt maken met Netflix. Vraag je internetprovider om ervoor te zorgen dat je apparaat verbinding kan maken met de volgende Netflix-adressen:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

PlayStation 4

Je DNS-instellingen verifiëren

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen.

2. Selecteer Netwerk > Internetverbinding instellen.

3. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies Wifi gebruiken onder Aangepast en kies je wifi-netwerk.

• Kies Een netwerkkabel gebruiken onder Aangepast > Bedieningsmodus.

4. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS-instellingen > Automatisch.

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU-instellingen > Automatisch

5. Kies Verbinding testen.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Contact opnemen met je internetprovider

Dit probleem kan worden veroorzaakt door het DNS (Domain Name System). Vraag je internetprovider om hulp met het DNS als je nog altijd geen verbinding kunt maken met Netflix. Vraag je internetprovider om ervoor te zorgen dat je apparaat verbinding kan maken met de volgende Netflix-adressen:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

PlayStation 5

Je DNS-instellingen verifiëren

1. Ga naar Instellingen instellingen in het startscherm..

2. Selecteer Netwerk > Instellingen > Internetverbinding instellen.

3. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies voor een draadloze verbinding de naam van je wifi-netwerk > Geavanceerde instellingen

• Selecteer voor een bekabelde verbinding Bekabeld LAN instellen > Geavanceerde instellingen.

4. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS Settings > Automatic

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU-instellingen > Automatisch

5. Selecteer OK om je verbinding te testen.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Contact opnemen met je internetprovider

Dit probleem kan worden veroorzaakt door het DNS (Domain Name System). Vraag je internetprovider om hulp met het DNS als je nog altijd geen verbinding kunt maken met Netflix. Vraag je internetprovider om ervoor te zorgen dat je apparaat verbinding kan maken met de volgende Netflix-adressen:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

Roku

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Sluit je apparaat aan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Contact opnemen met je internetprovider

Dit probleem kan worden veroorzaakt door het DNS (Domain Name System). Vraag je internetprovider om hulp met het DNS als je nog altijd geen verbinding kunt maken met Netflix. Vraag je internetprovider om ervoor te zorgen dat je apparaat verbinding kan maken met de volgende Netflix-adressen:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

Settopbox of streaming mediaspeler

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de streaming mediaplayer uit of trek de stekker uit het stopcontact.
    Schakel je streaming mediaplayer uit, wacht tien seconden en schakel het apparaat dan weer in.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je streaming mediaplayer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Contact opnemen met je internetprovider

Dit probleem kan worden veroorzaakt door het DNS (Domain Name System). Vraag je internetprovider om hulp met het DNS als je nog altijd geen verbinding kunt maken met Netflix. Vraag je internetprovider om ervoor te zorgen dat je apparaat verbinding kan maken met de volgende Netflix-adressen:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

Smart-tv

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Start je thuisnetwerk opnieuw op

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Contact opnemen met je internetprovider

Dit probleem kan worden veroorzaakt door het DNS (Domain Name System). Vraag je internetprovider om hulp met het DNS als je nog altijd geen verbinding kunt maken met Netflix. Vraag je internetprovider om ervoor te zorgen dat je apparaat verbinding kan maken met de volgende Netflix-adressen:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

Xbox 360

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Ga naar Instellingen en kies Systeeminstellingen.

3. Kies Netwerkinstellingen.

4. Kies het netwerk en selecteer Netwerk configureren.

5. Kies DNS-instellingen en kies Automatisch.

6. Schakel je Xbox uit en weer in.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Contact opnemen met je internetprovider

Dit probleem kan worden veroorzaakt door het DNS (Domain Name System). Vraag je internetprovider om hulp met het DNS als je nog altijd geen verbinding kunt maken met Netflix. Vraag je internetprovider om ervoor te zorgen dat je apparaat verbinding kan maken met de volgende Netflix-adressen:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

Xbox One

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de Xbox-knop om de gids te openen.

2. Kies in het menu Profiel en systeem de optie Instellingen.

3. Kies Algemeen > Netwerkinstellingen > Geavanceerde instellingen > DNS-instellingen.

4. Kies Automatisch.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Contact opnemen met je internetprovider

Dit probleem kan worden veroorzaakt door het DNS (Domain Name System). Vraag je internetprovider om hulp met het DNS als je nog altijd geen verbinding kunt maken met Netflix. Vraag je internetprovider om ervoor te zorgen dat je apparaat verbinding kan maken met de volgende Netflix-adressen:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

Xbox Series X/S

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de Xbox-knop om de gids te openen.

2. Kies in het menu Profiel en systeem de optie Instellingen.

3. Kies Algemeen > Netwerkinstellingen > Geavanceerde instellingen > DNS-instellingen.

4. Kies Automatisch.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.