Netflix-fout NW-2-5

Volg de stappen om deze fout te verhelpen.

Smart-tv

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Settopbox of streaming mediaspeler

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Sluit je apparaat aan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Roku

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Sluit je apparaat aan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

PlayStation 5

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je DNS-instellingen verifiëren

1. Ga naar Instellingen instellingen in het startscherm..

2. Selecteer Netwerk > Instellingen > Internetverbinding instellen.

3. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies voor een draadloze verbinding de naam van je wifi-netwerk > Geavanceerde instellingen

• Selecteer voor een bekabelde verbinding Bekabeld LAN instellen > Geavanceerde instellingen.

4. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS Settings > Automatic

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU-instellingen > Automatisch

5. Selecteer OK om je verbinding te testen.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

PlayStation 4

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je DNS-instellingen verifiëren

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen.

2. Selecteer Netwerk > Internetverbinding instellen.

3. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies Wifi gebruiken onder Aangepast en kies je wifi-netwerk.

• Kies Een netwerkkabel gebruiken onder Aangepast > Bedieningsmodus.

4. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS-instellingen > Automatisch.

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU-instellingen > Automatisch

5. Kies Verbinding testen.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

PlayStation 3

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

De DNS-instellingen resetten

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen.

2. Kies Netwerkinstellingen > Instellingen internetverbinding > OK.

3. Kies Aangepast.

4. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies voor Draadloos de volgende opties:

• Kies in het gedeelte WLAN-instellingen de optie Handmatig invoeren.

• Kies IP-adresinstellingen.

• Kies voor eKabelverbinding de optie Automatisch detecteren bij Bedieningsmodus.

5. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS-instellingen > Automatisch

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU > Automatisch

• UPnP > Inschakelen

6. Druk op de X-knop om je instellingen op te slaan.

7. Kies Verbinding testen.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Xbox Series X/S

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de Xbox-knop om de gids te openen.

2. Kies in het menu Profiel en systeem de optie Instellingen.

3. Kies Algemeen > Netwerkinstellingen > Geavanceerde instellingen > DNS-instellingen.

4. Kies Automatisch.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Xbox One

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de Xbox-knop om de gids te openen.

2. Kies in het menu Profiel en systeem de optie Instellingen.

3. Kies Algemeen > Netwerkinstellingen > Geavanceerde instellingen > DNS-instellingen.

4. Kies Automatisch.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Xbox 360

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Ga naar Instellingen en kies Systeeminstellingen.

3. Kies Netwerkinstellingen.

4. Kies het netwerk en selecteer Netwerk configureren.

5. Kies DNS-instellingen en kies Automatisch.

6. Schakel je Xbox uit en weer in.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Blu-rayspeler

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.