Netflix-fout NW-2-5

Volg de stappen om deze fout te verhelpen.

Smart-tv

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Settopbox of streaming mediaspeler

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Sluit je apparaat aan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Roku

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Sluit je apparaat aan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

PlayStation 5

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je DNS-instellingen verifiëren

1. Ga naar Instellingen instellingen in het startscherm..

2. Selecteer Netwerk > Instellingen > Internetverbinding instellen.

3. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies voor een draadloze verbinding de naam van je wifi-netwerk > Geavanceerde instellingen

• Selecteer voor een bekabelde verbinding Bekabeld LAN instellen > Geavanceerde instellingen.

4. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS Settings > Automatic

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU-instellingen > Automatisch

5. Selecteer OK om je verbinding te testen.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

PlayStation 4

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je DNS-instellingen verifiëren

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen.

2. Selecteer Netwerk > Internetverbinding instellen.

3. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies Wifi gebruiken onder Aangepast en kies je wifi-netwerk.

• Kies Een netwerkkabel gebruiken onder Aangepast > Bedieningsmodus.

4. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS-instellingen > Automatisch.

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU-instellingen > Automatisch

5. Kies Verbinding testen.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

PlayStation 3

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

De DNS-instellingen resetten

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen.

2. Kies Netwerkinstellingen > Instellingen internetverbinding > OK.

3. Kies Aangepast.

4. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies voor Draadloos de volgende opties:

• Kies in het gedeelte WLAN-instellingen de optie Handmatig invoeren.

• Kies IP-adresinstellingen.

• Kies voor eKabelverbinding de optie Automatisch detecteren bij Bedieningsmodus.

5. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS-instellingen > Automatisch

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU > Automatisch

• UPnP > Inschakelen

6. Druk op de X-knop om je instellingen op te slaan.

7. Kies Verbinding testen.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Xbox Series X/S

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de Xbox-knop om de gids te openen.

2. Kies in het menu Profiel en systeem de optie Instellingen.

3. Kies Algemeen > Netwerkinstellingen > Geavanceerde instellingen > DNS-instellingen.

4. Kies Automatisch.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Xbox One

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de Xbox-knop om de gids te openen.

2. Kies in het menu Profiel en systeem de optie Instellingen.

3. Kies Algemeen > Netwerkinstellingen > Geavanceerde instellingen > DNS-instellingen.

4. Kies Automatisch.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Xbox 360

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

De DNS-instellingen van je Xbox bevestigen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Ga naar Instellingen en kies Systeeminstellingen.

3. Kies Netwerkinstellingen.

4. Kies het netwerk en selecteer Netwerk configureren.

5. Kies DNS-instellingen en kies Automatisch.

6. Schakel je Xbox uit en weer in.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Blu-rayspeler

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.