Netflix-fout UI-113

Als de foutcode UI-113 optreedt, wijst dit er meestal op dat opgeslagen gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Blu-rayspeler

Uitloggen bij Netflix

1. Open het menu links op de startpagina van Netflix.

2. Selecteer Ondersteuning of Instellingen.

3. Selecteer Uitloggen.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de blu-rayspeler uit of haal de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

PlayStation 3

Uitloggen bij Netflix

Gebruik voor Japanse PlayStations O in plaats van X om selecties te bevestigen.
  1. Begin in het startscherm van de PS3.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS3-knop midden op de controller ingedrukt en selecteer achtereenvolgens Afsluiten en Ja.

2. Ga naar het gedeelte TV-/videodiensten en selecteer Netflix.

3. Druk op X.

4. Houd direct nadat je op X hebt gedrukt de knoppen Start en Select ingedrukt totdat het volgende bericht wordt weergegeven: Wil je de Netflix-instellingen resetten en je opnieuw registreren?

5. Selecteer Ja.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

PlayStation 4

Uitloggen bij Netflix

1. Open het menu links op de startpagina van Netflix.

2. Selecteer Ondersteuning of Instellingen.

3. Selecteer Uitloggen.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

PlayStation 5

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Roku

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Uitloggen bij Netflix

Volg de stappen voor uitloggen voor je Roku-model om bij Netflix uit te loggen. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Sluit je apparaat aan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Settopbox of streaming mediaspeler

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Open het menu links op de startpagina van Netflix.

2. Selecteer Ondersteuning of Instellingen.

3. Selecteer Uitloggen.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de streaming mediaplayer uit of trek de stekker uit het stopcontact.
    Schakel je streaming mediaplayer uit, wacht tien seconden en schakel het apparaat dan weer in.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je streaming mediaplayer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Smart-tv

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Uitloggen bij Netflix

1. Open het menu links op de startpagina van Netflix.

2. Selecteer Ondersteuning of Instellingen.

3. Selecteer Uitloggen.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Start je thuisnetwerk opnieuw op

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

VR-headset (virtual reality)

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Xbox 360

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Open het menu links op de startpagina van Netflix.

2. Selecteer Ondersteuning of Instellingen.

3. Selecteer Uitloggen.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Xbox One

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Open het menu links op de startpagina van Netflix.

2. Selecteer Ondersteuning of Instellingen.

3. Selecteer Uitloggen.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Xbox Series X/S

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.