Animatie-effecten van Netflix op je tv aanpassen

Je kunt voor elk profiel op je account de animatie-effecten instellen die je ziet terwijl je op je tv door Netflix browset.

1. Ga in een webbrowser naar je Netflix-pagina Account.

2. Selecteer een profiel in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht.

3. Schakel Verminder animatie-effecten tijdens navigatie op een tv in.

• Schakel het vakje uit als je wel animatie-effecten wilt zien.

Opmerking:
    Animatie-effecten zijn standaard ingeschakeld en zijn niet beschikbaar op sommige tv-apparaten.

Mogelijk moet je het tv-apparaat opnieuw laden of vernieuwen om de bijgewerkte instellingen door te voeren.

Opnieuw laden:

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Netflix opnieuw laden.

Het apparaat vernieuwen:

• Ga naar een ander profiel en daarna weer terug.

• Of log uit op je apparaat en log opnieuw in.