Netflix meldt 'Dit apparaat maakt geen deel uit van je Netflix-huishouden'

Dit apparaat maakt geen deel uit van je Netflix-huishouden

Dit bericht betekent dat we je apparaat niet kunnen koppelen aan je Netflix-huishouden.

Als je op Netflix bent ingelogd vanaf een apparaat dat geen deel uitmaakt van je Netflix-huishouden, kun je een account maken om het probleem op te lossen.

Als je bent ingelogd op een tv die deel uitmaakt van je Netflix-huishouden, maar toch deze fout ziet, moet je controleren of de gebruikte tv deel uitmaakt van je Netflix-huishouden. Hiervoor moet je je apparaat bevestigen.

Bevestigen dat je tv deel uitmaakt van je Netflix-huishouden

1. Selecteer Apparaat bevestigen wanneer dit wordt gevraagd op je tv.

2. Selecteer Stuur een e-mail of Stuur een sms.

3. Volg de instructies in de verzonden e-mail of sms.

4. Selecteer na de verificatie Ga naar Netflix vanaf je tv.