Netflix meldt 'We hebben problemen met je account'

We hebben problemen met je account.
Log in op Netflix vanaf een ander apparaat in je huishouden om dit op te lossen.

Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen als je deze foutmelding ziet:

1. Sluit de Netflix-app op je apparaat.

2. Log in op je Netflix-account op een mobiele telefoon, een tablet of een ander apparaat in hetzelfde huishouden als het apparaat waarop de fout is opgetreden.

3. Open Netfix op het apparaat waarop de fout is opgetreden, en probeer het opnieuw.