Wat is een Netflix-huishouden?

Een Netflix-account is voor mensen die samen één huishouden vormen. Dit huishouden is het Netflix-huishouden. Het is gekoppeld aan de apparaten van de hoofdeigenaar van het account en de apparaten van andere mensen die onderdeel uitmaken van het Netflix-huishouden.

Meer informatie over het delen van Netflix.

Hoe Netflix apparaten binnen een huishouden detecteert

We gebruiken gegevens, zoals IP-adressen, apparaat-ID's en accountactiviteit.

Een Netflix-huishouden wijzigen

Elk Netflix-account kan aan slechts één huishouden worden gekoppeld.

Het Netflix-huishouden kan tijdens de apparaatverificatie worden gewijzigd. Wanneer we een verificatiecode vragen, ontvang je een e-mail of sms met een link. Klik op de link en volg de instructies op de pagina die wordt geopend om je huishouden voor Netflix te wijzigen.

Als het Netflix-huishouden wordt gewijzigd zodat het overeenkomt met het apparaat waarop de verificatiecode is aangevraagd, moeten alle apparaten die aan het eerdere Netflix-huishouden waren gekoppeld, worden bevestigd voordat ze kunnen worden gebruikt om Netflix te kijken. Deze apparaten worden niet automatisch uitgelogd op het Netflix-account.

Lees meer informatie over apparaatverificatie bij het delen van je Netflix.

Uitloggen op een of alle apparaten

Als je wilt uitloggen op een apparaat dat een verificatiecode heeft aangevraagd, doe je dit tijdens de apparaatverificatie door je huishouden niet te wijzigen en uit te loggen op het apparaat.

Bevestig de details van het apparaat, zoals de naam, locatie en het profiel dat het laatst op dat apparaat is gebruikt. Zodra je uitlogt op dat apparaat, moet de gebruiker van dat apparaat opnieuw inloggen op jouw Netflix-account of op een ander Netflix-account om Netflix te kijken.

Je kunt ook uitloggen op alle apparaten die zijn gekoppeld aan je account.

Als je ongeoorloofd gebruik van je account vermoedt, raden we je aan je wachtwoord onmiddellijk te resetten.