Netflix meldt ‘Je apparaat maakt geen deel uit van het Netflix-huishouden voor dit account’

Je apparaat maakt geen deel uit van het Netflix-huishouden voor dit account

Dit bericht betekent dat we je apparaat niet kunnen koppelen aan je Netflix-huishouden.

Als je een apparaat gebruikt dat niet aan het Netflix-huishouden is gekoppeld, maak dan je eigen account aan om Netflix te kijken.

Als je een mobiel of draagbaar apparaat gebruikt dat deel uitmaakt van het Netflix-huishouden maar deze fout ziet, controleer dan of het apparaat is verbonden met hetzelfde wifinetwerk als een tv of een hierop aangesloten apparaat dat deel uitmaakt van het Netflix-huishouden. Als het probleem aanhoudt, werk dan het Netflix-huishouden bij vanaf de tv of een hierop aangesloten apparaat en start de Netflix-app op het mobiele apparaat opnieuw.

Opmerking:
Als je geen toegang hebt tot een tv of een hierop aangesloten apparaat, bekijk dan recentelijk actieve apparaten en log uit op onbekende apparaten om te controleren of het Netflix-huishouden goed is ingesteld voor je account. Start dan de Netflix app op je mobiele apparaat opnieuw op.

Als je een mobiel of draagbaar apparaat gebruikt terwijl je onderweg of niet thuis bent, moet je het apparaat bevestigen om tijdelijk te kijken.

Je mobiele of draagbare apparaat bevestigen:

1. Tik op Tijdelijk kijken wanneer de foutmelding wordt weergegeven op je mobiele apparaat.

2. Als je op Stuur een e-mail of Stuur sms tikt, sturen we een code.

3. Bekijk de code in de e-mail of sms die je ontvangt.

4. Ga terug naar de Netflix-app om de code in te voeren en tik op Code verzenden.

5. Tik op Ga door naar Netflix.

Opmerking:
Voorkom toekomstige onderbrekingen wanneer je op reis of onderweg bent. Verbind je apparaat met het wifinetwerk van je Netflix-huishouden en open de Netflix-app minstens eenmaal per maand.