Hoe maak ik een Netflix-account voor iemand anders?

Je kunt via de Netflix-website een Netflix-account maken voor iemand anders.

1. Uitloggen op je Netflix-account

2. Ga naar netflix.com/signup.

3. Kies een abonnement. (Je kunt een abonnement altijd weer wijzigen.)

4. Maak een account door je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord te verzinnen.

5. Vul een betaalmiddel in.

• Je mag je eigen betalingsgegevens gebruiken als je wilt betalen voor het account van de ontvanger.

Opmerking:
      We betalen dit bedrag maandelijks met het opgegeven betaalmiddel totdat je dit bijwerkt of het account opzegt.
  6. Dit is alles! De persoon voor wie je een account hebt gemaakt, kan titels kijken door met het e-mailadres en wachtwoord in te loggen op Netflix vanaf een ondersteund apparaat.

Nadat je het nieuwe account hebt geopend, kun je terugschakelen naar je eigen account door rechtsboven op de pagina de cursor boven de profielnaam te houden en op Uitloggen te klikken. Log vervolgens weer in op je account.