Netflix gebruiken op je tv of blu-rayspeler van Philips

Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies op je Philips-apparaat en over het instellen van en uitloggen bij je account. Raadpleeg het gedeelte 'Netflix instellen' als je niet zeker weet of Netflix werkt op je apparaat.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix
Netflix in Ultra HD
Netflix in HDR

Netflix is beschikbaar op veel Philips-apparaten. Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's
Netflix is wereldwijd beschikbaar. De meeste apparaten werken waar Netflix beschikbaar is, hoewel sommige oudere apparaten alleen werken in het land waar ze zijn aangeschaft. Als je overweegt om een nieuw apparaat te kopen, vraag dan bij de fabrikant na of Netflix in je regio wordt ondersteund.

Op oudere apparaten wordt je mogelijk gevraagd om naar netflix.com/activate te gaan en je apparaat in te stellen. Op deze apparaten wordt Netflix alleen in de Verenigde Staten en Canada ondersteund.

Navigatie
Op de meeste apparaten kun je op Netflix bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties in Mijn lijst. Elke rij vertegenwoordigt een categorie (bijvoorbeeld comedy's, drama's en series) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken. Oude apparaten bevatten mogelijk geen rijen met categorieën, maar je kunt wel bladeren door Mijn lijst. Deze kun je samenstellen via de Netflix-website.

Resolutie
Op de meeste apparaten kun je Netflix in HD kijken via een snelle internetverbinding, waarbij Netflix wordt afgespeeld in de maximaal ondersteunde resolutie.

Ouderlijk toezicht
Je kunt ouderlijk toezicht instellen voor individuele profielen.

Ondertiteling en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, captions en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Als je wilt controleren of 5.1-audio werkt op je apparaat, ga je naar een Netflix Original om te kijken of deze een optie voor 5.1-audio bevat. Zo niet, dan werkt deze functie niet op je apparaat. Je kunt het uiterlijk van ondertiteling en captions op veel apparaten aanpassen. Apparaten waarop dit niet mogelijk is, geven ondertiteling en captions weer in hun standaardopmaak.

Wil je je tv, blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem van Philips koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en selecteer de optie waarmee het apparaat het best wordt beschreven.

Als je op het scherm het Netflix-pictogram ziet:

1. Selecteer Netflix.

2. Selecteer Inloggen.

• Als je Inloggen niet ziet, selecteer dan Ja in het scherm Ben je lid van Netflix? .

• Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.

3. Er wordt een code weergegeven. Voer de code in op netflix.com/activate.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account.

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of wilt inloggen met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

Als je op het scherm het Netflix-pictogram niet ziet:

1. Druk op de knop Menu.

2. Selecteer NET TV.

3. Selecteer Netflix.

4. Selecteer Inloggen.

• Als je Inloggen niet ziet, selecteer dan Ja in het scherm Ben je lid van Netflix? .

• Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.

5. Er wordt een activeringscode weergegeven. Laat de code op het scherm staan en voer de activeringscode in op netflix.com/activate.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account.

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of wilt inloggen met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

Volg de onderstaande stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Begin op de startpagina van Netflix.

2. Ga naar links om het menu te openen en selecteer Instellingen.

• Als je geen menu ziet, ga je omhoog en selecteer je Instellingen of het tandwielpictogram tandwielpictogram.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Selecteer Ja ter bevestiging.

Je krijgt nu de mogelijkheid om in te loggen als een ander Netflix-lid.

Als je Instellingen of het tandwielpictogram niet kunt vinden:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:
    Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen, Deactiveren of Resetten.

Je krijgt nu de mogelijkheid om in te loggen als een ander Netflix-lid.

Netflix is in Ultra HD beschikbaar op de meeste Ultra HD-tv's van Philips. Als je in Ultra HD wilt kijken, heb je het volgende nodig:

• Een Ultra HD-tv uit 2014 of later met de Netflix-app waarmee je Ultra HD-content kunt kijken op 60 Hz.

• Een abonnement waarmee je Netflix in Ultra HD kunt kijken. Op netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch (Auto) of Hoog (High). Meer informatie over instellingen voor de beeldkwaliteit vind je in ons artikel Instellingen voor afspelen.

Opmerking:
Ultra HD is niet beschikbaar op bepaalde Android-tv's van Philips uit 2017 en 2018. Neem contact op met de klantenservice van Philips voor verdere hulp.

Netflix is in HDR beschikbaar op bepaalde tv's en blu-rayspelers van Philips. Als je in HDR wilt kijken, heb je het volgende nodig: