Netflix gebruiken op je tv of blu-rayspeler van Sharp

Gebruik dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies op je tv, blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem van Sharp en het instellen van en uitloggen bij je account. Raadpleeg het gedeelte 'Netflix instellen' als je niet zeker weet of Netflix werkt op je apparaat.

Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix
Netflix in Ultra HD
Netflix in HDR

Wil je je tv, blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem van Sharp koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en selecteer de optie waarmee het apparaat het best wordt beschreven.

Als je op het scherm het Netflix-pictogram ziet:

1. Selecteer in het startscherm de optie Netflix.

2. Selecteer Inloggen.

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Selecteer Doorgaan.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account.

Gebruik de pijlknoppen van de controller om de volgende reeks in te voeren, zodat je opnieuw kunt beginnen of kunt inloggen met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

Als je op het scherm het Netflix-pictogram niet ziet

1. Druk op de Sharp-afstandsbediening op de knop Dock of Apps.

Opmerking:
    Als je de knop Dock of Apps niet ziet, druk je op de afstandsbediening op de knop SmartCentral en selecteer je Apps.
  2. Selecteer het Netflix-pictogram.

3. Selecteer Inloggen.

• Als je Inloggen niet ziet, selecteer dan Ja in het scherm Ben je lid van Netflix?. terug te keren.

• Stel je lidmaatschap -online in als je nog geen lid bent.

4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Selecteer Doorgaan.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account.

Gebruik de pijlknoppen van de controller om de volgende reeks in te voeren, zodat je opnieuw kunt beginnen of kunt inloggen met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

Als je een Sharp Roku TV gebruikt

1. Selecteer in het startscherm de optie Netflix.

2. Selecteer Inloggen.

• Als je Inloggen niet ziet, selecteer dan Ja in het scherm Ben je lid van Netflix?. terug te keren.

• Stel je lidmaatschap online in als je nog geen lid bent.

3. Voer je e-mailadres in en selecteer Volgende.

4. Voer je wachtwoord in en selecteer Inloggen.

5. Selecteer Start.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account.

Volg deze stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

Als je een smart-tv gebruikt

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

Opmerking:
    Als je Ondersteuning niet ziet, ga je omhoog en selecteer je Instellingen pictogram instellingen.
  3. Selecteer Uitloggen > Ja.

Als je Ondersteuning, Instellingen of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Opnieuw beginnen, Resetten of Deactiveren.

Als je een blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem gebruikt

1. Druk op de knop Menu van je afstandsbediening.

2. Ga met behulp van de pijltoetsen van de afstandsbediening naar Instellingen.

3. Selecteer Systeem.

4. Selecteer Netflix deactiveren.

5. Selecteer Ja.

6. Selecteer OK.

Als je een Sharp Roku TV gebruikt

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

Opmerking:
    Als je Ondersteuning niet ziet, ga je omhoog en selecteer je Instellingen pictogram instellingen.
  3. Selecteer Uitloggen > Ja.

Als je Ondersteuning, Instellingen of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Opnieuw beginnen, Resetten of Deactiveren.

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op de meeste Ultra HD-tv's van Sharp. Als je in Ultra HD wilt kijken, heb je het volgende nodig:

• Een Netflix-abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken.

• Een Ultra HD-tv uit 2014 of later met de Netflix-app waarmee je Ultra HD-content kunt kijken op 60 Hz.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 15 megabits per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch of Hoog.

Netflix is beschikbaar in Dolby Vision en HDR op bepaalde tv's van Sharp. Als je in Dolby Vision of HDR wilt kijken, heb je het volgende nodig:

• Een smart-tv die Dolby Vision of HDR10 en Netflix ondersteunt.

• Als je een HDR-compatibele blu-rayspeler gebruikt, moet je deze aan een HDR-compatibele smart-tv koppelen via een HDMI-poort die HDCP 2.2 of hoger ondersteunt. (Dit is meestal de HDMI 1-poort.)

• Een Netflix-abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 15 megabits per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch of Hoog.