Netflix gebruiken op je Vestel-tv

Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies op je Vestel-tv en over het instellen van en uitloggen bij je account. Vestel-tv's kunnen in sommige landen ook onder de naam Finlux, JVC, Polaroid of RCA worden verkocht.

Wil je je Vestel-tv koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm.

1. Selecteer Netflix.

2. Selecteer Inloggen.

• Als je Inloggen niet ziet, selecteer dan Ja in het scherm Ben je lid van Netflix?. terug te keren.

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

4. Selecteer Inloggen.

Volg deze stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

Opmerking:Als je Ondersteuning niet ziet, ga dan omhoog en selecteer Instellingen.

Als je Ondersteuning, Instellingen of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Opnieuw beginnen, Resetten of Deactiveren.

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op de meeste Ultra HD-tv's van Vestel. Als je Netflix in Ultra HD wilt kijken, heb je het volgende nodig:

• Een Netflix-abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken.

• Een Ultra HD-tv uit 2014 of later met de Netflix-app waarmee je Ultra HD-content kunt kijken op 60 Hz.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 15 megabits per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch of Hoog.

Netflix is beschikbaar in HDR op bepaalde Vestel-tv's. Als je in HDR wilt streamen, heb je het volgende nodig: