Netflix gebruiken op je Vestel-tv

Welkom bij Netflix op je Vestel-tv. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en afmelden bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen op het tabblad Netflix instellen (Set up Netflix) om de Netflix-app te zoeken. Tv's van Vestel kunnen in sommige landen ook onder de naam Finlux, JVC, Polaroid of RCA worden verkocht.

Netflix-functies

Netflix is beschikbaar op veel Vestel-apparaten. Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's:
Netflix is beschikbaar op Vestel-tv's in de VS, Canada, Latijns-Amerika en Europa.

Navigatie:
op de meeste apparaten kun je bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties voor Mijn lijst (My List). Elke rij vertegenwoordigt een categorie (Comedy, Drama, Series, etc.) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Oude apparaten bevatten mogelijk geen rijen met filmcategorieën, maar je kunt wel bladeren door Mijn lijst (My List). Deze kun je samenstellen via de Netflix-website.

Resolutie:
Op de meeste apparaten kun je Netflix in HD streamen via een snelle internetverbinding, waarbij Netflix wordt afgespeeld in de maximaal ondersteunde resolutie. (Zie het artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.)

Ondertiteling en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, bijschriften en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Als je wilt controleren of 5.1-audio wordt ondersteund op je apparaat, ga je naar een Netflix Original-serie om te kijken of deze een optie voor 5.1-audio bevat. Zo niet, dan wordt deze functie niet ondersteund op het apparaat. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en bijschriften aanpassen. Op sommige apparaten worden ondertiteling en bijschriften in hun standaardopmaak weergegeven. Andere apparaten zijn niet geconfigureerd voor de weergave van ondertiteling.

Ouderlijk toezicht
Op Netflix kun je ouderlijk toezicht instellen op individuele profielen.

Netflix instellen

Wil je je Vestel-tv koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en volg de onderstaande stappen.

Netflix is op Vestel-tv's alleen beschikbaar in de VS, Canada, Latijns-Amerika en Europa.

1. Selecteer Netflix.
  2. Selecteer Aanmelden (Sign In).
    • Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .
    • Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.
  3. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.
  4. Selecteer Aanmelden (Sign In).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Afmelden bij Netflix

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

Afmelden bij Netflix
  1. Begin op de startpagina van Netflix.
  2. Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram .
  3. Selecteer Afmelden (Sign Out).
  4. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.
  5. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Als je Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram niet kunt vinden:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:
    • omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.
  2. Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over), Deactiveren (Deactivate) of Opnieuw instellen (Reset).
  3. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Netflix in Ultra HD

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op de meeste Ultra HD-tv's van Vestel. Als je in Ultra HD wilt streamen, heb je het volgende nodig: