Netflix gebruiken op je Amazon Kindle Fire- of Fire-tablet

Welkom bij Netflix op je Amazon Kindle Fire- of Fire-tablet. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en afmelden bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen in het gedeelte 'Netflix instellen' om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies
Netflix instellen
Afmelden bij Netflix
Netflix in HD

Netflix is beschikbaar op veel Kindle Fire- of Amazon Fire-tablets. Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's
Netflix is beschikbaar op Amazon Kindle Fire- en Fire-tablets in alle ondersteunde Netflix-regio's.

Navigatie
Scrol omlaag nadat je de app hebt gestart om aanbevolen genres te bekijken. Tik op Bladeren (Browse) als je een specifiek genre wilt bekijken. Tik op Zoeken (Search) als je een bepaalde titel wilt zoeken. Als je vooruit of terug wilt spoelen, tik je ergens op het scherm. Daarna schuif je je vinger langs de voortgangsbalk om de titel vooruit of terug te spoelen. Tik op de knop Terug (Back) om de film af te sluiten.

Resolutie
Huidige modellen bevatten een scherm van 1920 x 1200 met 224 ppi. Bekijk het tabblad 'Netflix in HD' voor meer informatie.

Ondertiteling en alternatieve audio
Tik tijdens het afspelen op het ballonnetje bovenaan het scherm als je een andere taal wilt instellen voor ondertiteling en geluid.

Downloads
Download geselecteerde titels die je wilt kijken als je niet online bent op iOS 9.0 of hoger. Raadpleeg ons artikel over downloads voor meer informatie.

Wil je je Amazon Kindle Fire- of Fire-tablet koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en volg de onderstaande stappen.

1. Selecteer in het startscherm de optie Apps.

2. Selecteer Store in de rechterbovenhoek.

3. Tik in het veld Zoeken in Appstore (Search Appstore).

4. Typ Netflix op de zoekbalk en selecteer het pictogram Zoeken (Search).

5. Selecteer het Netflix-pictogram in de zoekresultaten.

6. Selecteer Downloaden (Download), Installeren (Install) of App downloaden (Get App).

7. Selecteer Openen (Open) wanneer de app is gedownload.

8. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in om je aan te melden.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Start de Netflix-app.

2. Selecteer het menupictogram Menu.

3. Selecteer Afmelden (Sign Out).

4. Selecteer nogmaals Afmelden (Sign Out) ter bevestiging.

Netflix is in HD beschikbaar op de onderstaande Amazon Kindle Fire- en Fire-tablets.

• Fire HD 10" 2017 (KFSUWI)

• Fire HD 8" 2017 (KFDOWI)

• Fire HD 8" 2016 (KFGIWI)

• Fire HD 10" 2015 (KFTBWI)

• Fire HD 8" 2015 (KFMEWI)

• Fire HD 7" 2014 (KFASWI)

• Fire HD 6" 2014 (KFARWI)

• Fire HDX 8.9" 2014 (KFSAWI)