Netflix gebruiken op je Amazon Fire TV-tablet

Lees meer over het instellen van en uitloggen bij je Netflix-account op een Android-apparaat.

Netflix instellen
Netflix-functies
Uitloggen bij Netflix
Netflix in HD

Je kunt de Netflix-app uit de Amazon Appstore downloaden op tablets met Fire OS versie 5 of hoger.

Je Amazon Fire-tablet koppelen aan je Netflix-account:

1. Tik in het startscherm op de Appstore.

2. Tik rechtsboven op de knop Zoeken knop Zoeken en voer 'Netflix' in.

3. Tik in de lijst op Netflix en tik op Downloaden.

4. Tik op Openen nadat de app is geïnstalleerd.

5. Tik op Inloggen en voer je e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord in om in te loggen.

Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Navigatie
Tik rechtsboven in de app op de knop Zoeken knop Zoeken om titels te zoeken. Je kunt ook door rijen met aanbevolen genres op het startscherm scrollen of door alle genres via de menu's boven aan de pagina. Als je vooruit of terug wilt spoelen, tik je ergens op het scherm. Daarna schuif je je vinger langs de voortgangsbalk om vooruit of terug te spoelen. Tik op de knop Terug knop Terug om te stoppen met kijken.

Ondertiteling en alternatieve audio
Tik tijdens het afspelen boven in het scherm op het knoppictogram Audio en ondertiteling om ondertiteling en audio in een andere taal in te stellen.knop voor audio en ondertiteling

Beeld in beeld
Op bepaalde Fire-tablets kun je Beeld in beeld gebruiken om Netflix te kijken terwijl je andere apps gebruikt. Niet alle Fire-tablets ondersteunen deze functie. Neem contact op met Amazon of ga naar hun ondersteuningssite voor hulp bij Beeld in beeld.

Downloads
Je kunt series en films downloaden die je kunt kijken wanneer je niet online bent. Ga naar ons artikel voor meer informatie over downloads.

Opmerking:
Downloaden wordt ondersteund op tablets met Fire OS versie 5 of hoger.

Volg deze stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Tik rechtsboven op je profielpictogram.knop Profiel

2. Tik op Uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

Netflix is beschikbaar in Full HD (up to 1080p) op deze Fire-tabletmodellen:

• Fire Max 11

• Fire HD 10

• Fire HD 8