Problemen met tweede Netflix-scherm voor televisies oplossen

Met een tweede Netflix-scherm voor tv's kun je Netflix op je tv regelen vanaf een mobiel Android- of Apple-apparaat. Ga naar Een mobiel apparaat gebruiken om Netflix te kijken op een tv voor gedetailleerde stappen over het gebruik van een tweede scherm op je apparaat en tv.

Je kunt Netflix niet via een mobiel apparaat kijken op een tv als je een abonnement met reclame hebt. Als je je mobiele apparaat wilt gebruiken om Netflix te kijken op je tv, moet je overstappen op een abonnement zonder reclame.

Probeer deze stappen als je problemen hebt met een tweede scherm:

1. Verbind je telefoon of tablet met hetzelfde wifinetwerk als je tv. Een tweede scherm werkt niet via een mobiel datanetwerk.

2. Stel je wifirouter of modem zo in dat multicasting wordt toegestaan. Raadpleeg de meegeleverde handleiding van de router of neem contact op met de fabrikant als je wilt weten hoe je multicasting instelt.

Opmerking:
    Met een tweede scherm kun je Netflix regelen op meer dan één tv, maar niet tegelijkertijd.

Volg de stappen voor je apparaat als dat niet werkt.

iPhone of iPad

Los het probleem als volgt op:

De Netflix-app bijwerken

1. Ga naar het startscherm en tik op App Store.

2. Tik op Zoeken en voer in de zoekbalk 'Netflix' in.

3. Zoek en tik op Netflix in de lijst en tik daarna op Bijwerken. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.

Je iOS-versie bijwerken

Volg de stappen van Apple om je apparaat bij te werken naar de nieuwste versie en probeer Netflix dan opnieuw.

Android-telefoon of -tablet

Los het probleem als volgt op:

De Netflix-app bijwerken

Als je een Android-telefoon of -tablet gebruikt, open dan de Netflix-pagina in de Play Store en tik op Updaten.

Je kunt ook de Netflix-app bijwerken met deze stappen:

1. Open de app Play Store. Als je deze app niet hebt, moet je mogelijk een probleem oplossen met Play Store.

2. Typ 'Netflix' in de zoekbalk.

3. Tik in de lijst op de Netflix-app. Volg in plaats hiervan de stappen in dit artikel als je de Netflix-app niet kunt vinden.

4. Tik op Bijwerken. Als je deze optie niet ziet, is de app al bijgewerkt.

Werk je Android OS-versie bij

1. Open de app Instellingen.

2. Tik op Systeem > Systeemupdate.

3. Controleer op beschikbare updates en installeer deze.