Problemen met tweede Netflix-scherm voor televisies oplossen

Het tweede Netflix-scherm voor televisies is zo ontworpen dat je je Netflix-beleving rechtstreeks vanaf het Apple iOS- of Android-apparaat kunt besturen. Probeer de onderstaande stappen voor probleemoplossing als je problemen hebt met het tweede scherm.

Raadpleeg ons artikel Hoe kan ik mijn mobiele apparaat gebruiken om Netflix op mijn tv te bedienen voor een uitgebreide uitleg over het gebruik van het tweede scherm op je apparaat. .

Het tweede scherm werkt niet.

1. Heb je de nieuwste versie van het besturingssysteem voor de Apple- of Android-telefoon?

• Voor Apple-apparaten is iOS 6.0 of hoger vereist.

• Voor Android-telefoons, de Kindle Fire en de NOOK is Android OS 2.3 (Gingerbread) of hoger vereist.

• Voor alle andere Android-tablets is Android OS 3.0 (Honeycomb) of hoger vereist.

2. Heb je de nieuwste Netflix-app gedownload naar je tv?

• Werk de Netflix-app op je tv bij als je dit nog niet hebt gedaan.

• Deze functie is beschikbaar op een groot aantal apparaten die vanaf 2014 zijn gemaakt. Als er geen updates beschikbaar zijn voor je apparaat en je je mobiele apparaat niet kunt gebruiken om je tv te bedienen, is deze functie mogelijk niet beschikbaar.

3. Is je telefoon of tablet verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als je tv?

• Het tweede Netflix-scherm werkt niet via je mobiele netwerk.

4. Is je router, modem of gateway ingesteld op multicast?

• Via de gebruikershandleiding of fabrikant van de router, modem of gateway kun je normaal gesproken achterhalen hoe je multicast moet inschakelen.

Ik zie de optie op mijn telefoon of tablet niet om titels naar de Netflix-app op mijn tv te streamen.

1. Is je telefoon of tablet verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als je tv?

• Het tweede Netflix-scherm werkt niet via je mobiele netwerk of via aparte draadloze netwerken.

2. Ben je aangemeld bij hetzelfde account op zowel de tv als je telefoon of tablet?

• Het tweede scherm werkt pas als je bent aangemeld bij hetzelfde Netflix-account op beide apparaten.

Ik heb meer dan één tv. Kan ik het tweede scherm gebruiken om deze te bedienen?

Je kunt de Netflix-app via het tweede scherm besturen op meer dan één tv. Als je het tweede scherm verbindt met een andere tv, wordt de verbinding met je huidige tv verbroken.

globe