Hoe verwijder ik de Netflix-app van mijn PlayStation?

Volg de onderstaande stappen als je de Netflix-app wilt verwijderen van je PlayStation 3 of PlayStation 4.

Sony PlayStation 3

1. Begin in het startscherm van de PS3.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt, selecteer Afsluiten (Quit) en selecteer Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Ga naar het gedeelte TV-/videodiensten (TV/Video Services) en selecteer Netflix.

3. Druk op de PlayStation-controller op de driehoek-knop.

4. Selecteer Verwijderen (Delete).

5. Selecteer Ja (Yes).

Sony PlayStation 4

1. Begin in het startscherm van de PS4.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt, selecteer Afsluiten (Quit) en selecteer Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Ga naar het gedeelte Tv en video (TV & Video) en selecteer Netflix.

3. Druk op de PlayStation-controller op de knop Options.

4. Selecteer Verwijderen (Delete).

5. Selecteer OK.

Wil je de Netflix-app opnieuw installeren? Volg dan de tab Instellen (Set Up) om de Netflix-app te downloaden op je Sony PlayStation.