Hoe verwijder ik de Netflix-app van mijn PlayStation?

Volg de onderstaande stappen als je de Netflix-app wilt verwijderen van je PlayStation 3 of PlayStation 4.

PlayStation 3

1. Begin in het startscherm van de PS3.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS-knop in het midden van je controller ingedrukt, selecteer Afsluiten (Quit) en vervolgens Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Ga naar het gedeelte TV-/videodiensten (TV/Video Services) en selecteer Netflix.

3. Druk op de PlayStation-controller op de driehoek-knop.

4. Selecteer Verwijderen (Delete).

5. Selecteer Ja (Yes).

PlayStation 4

1. Begin in het startscherm van de PS4.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS-knop in het midden van je controller ingedrukt, selecteer Afsluiten (Quit) en vervolgens Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Ga naar het gedeelte Tv en video (TV & Video) en selecteer Netflix.

3. Druk op de PlayStation-controller op de knop Options.

4. Selecteer Verwijderen (Delete).

5. Selecteer OK.

PlayStation Vita

1. Begin in het startscherm van de PS Vita.

2. Houd je vinger op de Netflix-app totdat je rechtsboven bij het pictogram van de Netflix-app de cirkel ... ziet.

3. Druk op de cirkel ....

4. Selecteer Verwijderen (Delete).

5. Selecteer OK.

Wil je de Netflix-app opnieuw installeren? Ga dan naar het tabblad Instellen (Set Up) om de Netflix-app te downloaden op je Sony PlayStation.