De Netflix-speler gebruiken

Je kunt de Netflix-speler gebruiken om series en films te kijken in de nieuwste versie van Chrome, Edge, Firefox, Opera en Safari voor Windows en Mac. Raadpleeg onze systeemvereisten voor meer informatie.

• Navigatie:

• Bladeren door rijen met filmposters: de hoofdpagina van de Netflix-website bevat allerlei series en films op basis van wat populair is en je eigen voorkeuren. Je kunt door genres bladeren via de vervolgkeuzelijst Direct kijken.

• Zoeken: zoek rechtsboven op de menubalk van de Netflix-website naar specifieke titels van series en films, acteurs, regisseurs of genres.

• Pagina's met series en films: houd de muisaanwijzer boven de poster van een serie of film om een venster te zien met informatie zoals een samenvatting, productiejaren of leeftijdsclassificatie. Klik op de titel in het venster voor een volledige beschrijving.

• Afspelen: klik op een poster om een serie of film af te spelen.

• Gebruik tijdens het afspelen van video de schuifbalk onder in het spelerscherm als je wilt door- en terugspoelen of meer opties wilt bekijken.

• Als je het afspelen van video wilt beëindigen, klik je linksboven in het scherm op de knop Terug (Back).

Opmerking:
Als je de schuifbalk of de knop Vorige niet op het scherm ziet, beweeg je de muisaanwijzer totdat deze worden weergegeven.
  • Ondersteunde regio's: Netflix werkt op webbrowsers in alle regio's waar de Netflix-service beschikbaar is.

• Resolutie:

• Google Chrome

• Tot 720p met Windows, Mac en Linux

• Tot 1080p met Chrome OS

• Microsoft Edge tot 4K*

• Mozilla Firefox tot 720p

• Opera tot 720p

• Safari tot 1080p op macOS 10.11 tot 10.15

• Safari tot 4K op macOS 11.0 of hoger

• Ondertiteling en alternatieve audio: selecteer het pictogram Audio en ondertiteling om een andere taal te selecteren of ondertiteling in te schakelen als deze opties worden aangeboden voor de serie of film.

Opmerking:
 Sommige niet-ondersteunde browsers werken mogelijk wel, maar we kunnen niet garanderen dat Netflix in deze browsers goed werkt.