Netflix-systeemvereisten voor HTML5-player en Silverlight

Je kunt onze HTML5-player of Silverlight gebruiken om series en films van Netflix te kijken op een pc met Windows XP of hoger en op Mac-computers met een Intel-processor en OS X Tiger (v10.4.11) of hoger. De onderstaande lijst bevat alle vereisten voor HTML5, Silverlight 4 en Silverlight 5.

HTML5
Silverlight 4
Silverlight 5

Ondersteunde browsers:

• Google Chrome versie 37 of hoger op Windows 7 of hoger, Mac OS X 10.9 of hoger (Mavericks), Chrome OS of Linux*

• Internet Explorer 11 of hoger op Windows 8.1 of hoger

• Microsoft Edge in Windows 10

• Mozilla Firefox versie 47 of hoger op Windows Vista en hoger, Mac OS X 10.7 of hoger, of Linux*

• Ondersteund in stabiele builds die officieel zijn vrijgegeven door Mozilla. Builds van andere ontwikkelaars dan Mozilla worden niet ondersteund.

• Opera versie 33 of hoger op Windows Vista met Service Pack 2 of hoger en Mac OS X 10.9 of hoger

• Safari met Mac OS X 10.10 of hoger (Yosemite)

• Ondersteund op alle modellen uit 2012 of later en op bepaalde modellen uit 2011

*Vanwege de vele configuratie-opties van Linux, kan de klantenservice niet helpen met probleemoplossing op Linux-apparaten.

Resolutie:

• Google Chrome

• Tot 720p met Windows, Mac en Linux

• Tot 1080p met Chrome OS

• Internet Explorer tot 1080p

• Microsoft Edge tot 4K*

• Mozilla Firefox tot 720p

• Opera tot 720p

• Safari tot 1080p met Mac OS X 10.10.3 of hoger

*Voor streaming in 4K zijn een HDCP 2.2-verbinding met een 4K-beeldscherm, de zevende generatie Core CPU van Intel en de nieuwste Windows Updates vereist. Neem contact op met de fabrikant van je systeem om de specificaties te controleren.

Besturingssystemen en browsers

Besturingssysteem

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3+

Safari
3+

Chrome
4+

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac OS 10.4.11 of hoger (met Intel-processor)

Hardware

Onderdelen

Minimale vereiste

Windows

x86- of x64-processor (browsers moeten in 32-bits modus zijn) van 1,6 gigahertz (GHz) of hoger; 512 MB RAM

Mac (met Intel-processor)

Intel Core Duo-processor van 1,83 gigahertz (GHz) of hoger; 512 MB RAM

Besturingssystemen en browsers

Besturingssysteem

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12+

Safari
4+

Chrome
12+

Windows 8.1 Desktop

Windows 8 Desktop

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac OS 10.5.7 of hoger (met Intel-processor)

Hardware

Onderdelen

Minimale vereiste

Windows

x86- of x64-processor (alleen ondersteuning voor 64-bits modus in Internet Explorer) van 1,6 gigahertz (GHz) of hoger; 512 MB RAM

Mac (met Intel-processor)

Intel Core Duo-processor van 1,83 gigahertz (GHz) of hoger; 512 MB RAM

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in de volgende gedetailleerde instructies: