Netflix-systeemvereisten voor HTML5-player en Silverlight

Met de Netflix HTML5-speler of de Silverlight-invoegtoepassing kun je Netflix-series en -films kijken op:

• pc's met Windows XP of hoger;

• Mac-computers met een Intel-processor en OS X Tiger (v10.4.11) of hoger;

• iPads met iPadOS 13.0 of hoger.

Hieronder vind je alle vereisten voor HTML5, Silverlight 4 en Silverlight 5.

HTML5
Silverlight 4
Silverlight 5

Besturingssysteem

Chrome

(68 of hoger)

Microsoft Edge

Internet Explorer 11

Mozilla Firefox

(65 of hoger)

Opera

(55 of hoger)

Safari

Windows 7

Windows 8.1 of hoger

Mac OS X 10.10 en 10.11

macOS 10.12 of hoger

iPadOS 13.0 of hoger

Chrome OS

Linux**

*Safari wordt ondersteund op alle Macs uit 2012 of later en bepaalde Macs uit 2011.
**Vanwege de vele configuratieopties van Linu kan de klantenservice van Netflix niet helpen bij het oplossen van problemen met Linux-apparaten.

Opmerking:
Sommige niet-ondersteunde browserversies werken mogelijk wel, maar we kunnen niet garanderen dat Netflix in deze browsers goed werkt.

Resolutie:

• Google Chrome

• Tot 720p met Windows, Mac en Linux

• Tot 1080p met Chrome OS

• Microsoft Edge tot 4K*

• Internet Explorer tot 1080p

• Mozilla Firefox tot 720p

• Opera tot 720p

• Safari tot 1080p op macOS 10.10 tot 10.15

• Safari tot 4K op macOS 11.0 of hoger

*Voor streaming in 4K zijn een HDCP 2.2-verbinding met een 4K-beeldscherm, de zevende generatie Core CPU van Intel en de nieuwste Windows Updates vereist. Neem contact op met de fabrikant van je systeem om de specificaties te controleren.

Besturingssystemen en browsers

Besturingssysteem

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3-52

Safari
3-11

Chrome
4-44

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac OS 10.4.11 tot 10.13.4 (met Intel)

Hardware

Onderdelen

Minimale vereiste

Windows

x86- of x64-processor (browsers moeten in 32-bits modus zijn) van 1,6 GHz (gigahertz) of hoger; 512 MB RAM

Mac (met Intel-processor)

Intel Core Duo-processor van 1,83 GHz (gigahertz) of hoger; 512 MB RAM

Besturingssystemen en browsers

Besturingssysteem

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12-52

Safari
4-11

Chrome
12-44

Windows 8.1 Desktop

Windows 8 Desktop

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac OS 10.5.7 tot 10.13.4 (met Intel)

Hardware

Onderdelen

Minimale vereiste

Windows

x86- of x64-processor (alleen ondersteuning voor 64-bits modus in Internet Explorer) van 1,6 GHz (gigahertz) of hoger; 512 MB RAM

Mac (met Intel-processor)

Intel Core Duo-processor van 1,83 GHz (gigahertz) of hoger; 512 MB RAM

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in de volgende gedetailleerde instructies: