Netflix gebruiken op je Google Chromebook of Chromebox.

Welkom bij Netflix op je Chromebook- of Chromebox-computer! Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en uitloggen bij je account.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix

Netflix is beschikbaar op Chromebook- en Chromebox-computers van Google via de Chrome-browser of via de Netflix-app uit de Google Play Store. Chromebook- en Chrome-computers beschikken over de volgende streamingfuncties van Netflix:

Navigatie
Blader door rijen met filmposters: op de startpagina van de Netflix-website worden rijen met series en films weergegeven waardoor je kunt bladeren. Je kunt via de vervolgkeuzelijst Bladeren ook door genres bladeren.

Zoeken: zoek rechtsboven op de menubalk van de Netflix-website naar specifieke titels van series en films, acteurs, regisseurs of genres.

Pagina's met series en films: houd de muisaanwijzer boven de poster van een specifieke serie of film om extra informatie weer te geven, zoals een samenvatting, productiejaar/-jaren of leeftijdsclassificatie. Als je op de titel in dit gedeelte klikt, word je naar de volledige beschrijvingspagina van die serie of film geleid.

Afspelen: klik op een poster om een serie of film af te spelen. Gebruik tijdens het afspelen van video de schuifbalk onder in het spelerscherm als je wilt door- en terugspoelen of meer opties wilt bekijken. Als je het afspelen van video wilt beëindigen, klik je linksboven in het scherm op de knop Terug. Als je de schuifbalk of de knop Vorige niet op het scherm ziet, beweeg je de muisaanwijzer totdat deze worden weergegeven.

Ondersteunde regio's
Netflix is beschikbaar op de Sony PlayStation 4 Pro in alle regio's waar de Netflix-service beschikbaar is.

Resolutie

• Tot 1080p op Google Chrome

• Tot 480p in de Netflix-app vanuit de Google Play Store.

Ondertiteling en alternatieve audio
Selecteer het pictogram Audio en ondertiteling om een andere taal te selecteren of ondertiteling in te schakelen als deze opties worden aangeboden voor de serie of film.

Netflix is beschikbaar op Chromebook- en Chromebox-computers via de Netflix-website of via de Netflix-app uit de Google Play Store.

Netflix-website

1. Ga naar Netflix.com.

2. Selecteer Inloggen.

3. Speel een serie of film af.

4. Er wordt een gele balk weergegeven met het verzoek om machtigingen om gegevens op te slaan op de computer.

5. Selecteer OK.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Netflix-app uit de Google Play Store

De Netflix-app kan alleen gedownload worden als de Google Play Store ingeschakeld is op je computer. Ga naar de ondersteuningssite van Google voor ondersteuning als de Play Store nog niet is ingeschakeld.

1. Open de app Play Store.

2. Zoek naar Netflix

3. Selecteer de Netflix-app.

4. Selecteer Installeren.

• Log in bij je Google-account als dit wordt gevraagd

5. De Netflix-app wordt gedownload en wordt op je computer geïnstalleerd.

6. Klik op het Opstartprogramma ()

7. Selecteer de Netflix-app.

8. Selecteer Inloggen nadat de Netflix-app is gestart.

9. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in en selecteer Inloggen.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Volg de onderstaande stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

Netflix-website

1. Beweeg in het startscherm van Netflix.com de cursor over je profielnaam in de rechterbovenhoek van de pagina.

2. Selecteer Uitloggen bij Netflix.

3. Je bent nu uitgelogd bij je Netflix-account.

Netflix-app uit de Google Play Store

1. Selecteer in de Netflix-app het menupictogram ().

2. Selecteer Uitloggen.

3. Bevestig dat je wilt uitloggen bij je account.

4. Je bent nu uitgelogd bij je Netflix-account.