Netflix geeft de melding 'We konden je niet inloggen. Verzoek mislukt: niet geautoriseerd (401)'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

We konden je niet inloggen. Verzoek mislukt: niet geautoriseerd (401)

Dit wijst meestal op een probleem met de internetverbinding waardoor je Apple TV 4 of Apple TV 4K geen verbinding kan maken met de Netflix-service. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De Netflix-app opnieuw installeren

Netflix verwijderen

1. Markeer de Netflix-app in het startscherm van Apple TV.

2. Houd het midden van het touchpad of de clickpad-ring van je afstandsbediening ingedrukt totdat het Netflix-pictogram begint te trillen.

3. Druk op de knop afspelen/pauzeren (play/pause) om de app te verwijderen.

4. Selecteer Verwijderen om te bevestigen.

Netflix opnieuw installeren

1. Open in het startscherm van de Apple TV de App Store.

2. Zoek naar 'Netflix' om de app te vinden en selecteer Installeren.