Netflix-servicecodes

Met Netflix-servicecodes kunnen we snel je account vinden en controleren als je contact opneemt met de klantenservice.

Servicecodes zijn op de volgende apparaten beschikbaar en zijn 2 uur geldig nadat ze op het scherm zijn weergegeven:

• Tv's en streaming mediaplayers

• Settopboxen/decoders en blu-rayspelers

• Android-telefoons en -tablets

• iPhone en iPad

• PlayStation- en Xbox-consoles

Volg deze stappen om je servicecode te vinden als je bij je Netflix-account bent ingelogd.

Tv of streamingapparaat

Zoek als volgt de servicecode op je tv of een hierop aangesloten apparaat:

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning of Instellingen.

3. Selecteer Contact opnemen of Klantenservice.

4. Je servicecode is het zescijferige nummer naast het telefoonnummer om ons te bellen. Als je geen servicecode ziet, neem dan contact met ons op. We kunnen je account dan opzoeken.

Mobiele telefoon of tablet

1. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies. Log in met je e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord als dit wordt gevraagd.

2. Tik linksboven op Meer menuknop meer.

3. Tik op Account.

4. Tik onderaan de pagina op Servicecode.

5. Je servicecode is het zescijferige dat wordt weergegeven.

Computer

1. Ga naar de Netflix-website.

2. Klik rechtsboven op je profielpictogram knop profiel en klik op Account.

3. Tik onderaan de pagina op Servicecode.

4. Je servicecode is het zescijferige dat wordt weergegeven.